Limak Eurasia Luxury Hotel'de Dua Yemeği - Son Dakika
Güncel

Limak Eurasia Luxury Hotel'de Dua Yemeği

Limak Eurasia Luxury Hotel\'de Dua Yemeği

Limak Eurasia Luxury Hotel, Sinem Ekşioğlu'nun dostlarına ev sahipliği yaptı

13.11.2012 08:58

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Sinem Ekşioğlu, bebeği Buse için Limak Turizm Grubu'nun İstanbul'daki 5 yıldızlı oteli Limak Eurasia Luxury Hotel'de dua yemeği düzenledi. Davete Ekşioğlu'nun annesi Zerender Turan ve aile üyelerinin yanı sıra Turan'ın aralarında Buket Taşdelen, Esin Demirören, İnci Gazioğlu gibi isimlerin de bulunduğu kalabalık bir davetli grubu katıldı.

İstanbul'un gözde 5 yıldızlı otellerinden Limak Eurasia Luxury Hotel geçtiğimiz günlerde cemiyet hayatının önemli isimlerini ağırladı.

Sinem Ekşioğlu'nun bebeği Buse için düzenlediği dua yemeğine arkadaşlarının yanı sıra annesi Zerender Turan ile yakın dostları Esin Demirören, Buket Taşdelen, Berna Ceylan, İnci Gazioğlu, Canan İmer, Sema Basa, Azize Ekşioğlu, Azize Akandere, Elif Balkuğ, Müge Canmutlu ve Arzu Savgı katıldı. Davette Buse Bebek için pasta kesildi. Ayrıca Sinem Ekşioğlu'nun sahibi olduğu Acarkent'te yer alan 'five o'clock'tan gelen tatlılar da davetlilere ikram edildi.

Davet için şık ve gösterişli dekorasyonu ile dikkat çeken Limak Eurasia Luxury Hotel'i tercih eden Sinem Ekşioğlu ve misafirleri keyifli vakit geçirdiler.

Asya yakasında olup Avrupa'ya en yakın noktada ve Boğaz'a sadece beş dakika mesafede bulunan Limak Eurasia Luxury Hotel'de 10 kişilik toplantılardan 600 kişilik uluslararası toplantılara kadar her boyutta etkinlik için uygun, son teknoloji ile donatılmış 10 adet toplantı salonu, 2 balo salonu ve geniş fuaye alanlarının bulunduğu 1850 metrekarelik toplantı/davet katı bulunuyor. Bu salonlar ayrıca nişan törenlerinden düğüne, şirket yemeklerinden gala yemeklerine kadar birçok özel davete de ev sahipliği yapabilecek kapasiteye sahip.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Limak Eurasia Luxury Hotel'de Dua Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement