Linet ve Haktan'ın Muhteşem Düeti - Son Dakika
Güncel

Linet ve Haktan'ın Muhteşem Düeti

Linet ve Haktan\'ın Muhteşem Düeti

Bu yıl 7'ncisi düzenlenen Kültür ve Sanat Festivali kapsamında sahne alan Haktan ve Linet'in düeti izleyenleri büyüledi.

17.07.2011 13:22

Kastamonu'nun Devrekani ilçesinde bu yıl 7'ncisi düzenlenen Kültür ve Sanat Festivali kapsamında sahne alan Haktan ve Linet'in düeti izleyenleri büyüledi.

Kastamonu'nun Devrekani ilçesinde bu yıl 7'ncisi düzenlenen Kültür ve Sanat Festivali renkli görüntülere sahne oldu. Belediye Başkanı Mümtaz Aliustaoğlu ve Kaymakam Hakkı Başhan'ın Cumhuriyet Meydanı'daki Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasıyla başlayan festival etkinlikleri kapsamında Azerbaycan Halk Dansları Topluluğu Devrekani Yunus Emre İlköğretim Okulu halk oyunları ekibinin gösterileri beğeni ile izlendi. İlçede yaşayan 58 erkek çocuğunun sünnet şöleninin de gerçekleştiği festivalin ilk gününün akşamında ünlü sanatçı Haktan ve Linet sahne aldı. Bıdık Çayırı'nda oluşturulan alanda sahneye ilk olarak çıkan Haktan izleyenlere unutulmaz müzik ziyafeti sundu. Yaklaşık bir buçuk saat sahnede kalan Haktan'a Belediye Başkanı Mümtaz Aliustaoğlu günün anısına plaket ve çiçek hediye etti. Konserinin sonunda bir süre daha sahnede kalan Haktan, usta yorumcu Linet'in konserini bekledi. Linet'in de sahneye gelmesiyle birlikte ikili 'Akşam Güneşiöö şarkısını birlikte söylediler.

Ak Parti Milletvekili Hakkı Köylü, Emniyet Müdürü Sami Uslu, Vali Yardımcısı Bayram Öz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Zafer Karahasan başta olmak üzere yaklaşık 5 bin kişinin ilgiyle izlediği konserlerde son olarak Linet Devrekanililere unutulmaz anlar yaşattı. Yoğun ilgi gören festivalin ilk günü etkinlikleri havai fişek gösterileri ile sona erdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Linet ve Haktan'ın Muhteşem Düeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement