Lösev Sapanca'da İftar Düzenledi - Son Dakika
Güncel

Lösev Sapanca'da İftar Düzenledi

Lösev Sapanca\'da İftar Düzenledi

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) İstanbul İl Koordinatörlüğünce Sapanca ilçesinde iftar programı düzenlendi.

01.06.2018 10:03

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) İstanbul İl Koordinatörlüğünce Sapanca ilçesinde iftar programı düzenlendi.

Bir restoranda düzenlenen programda konuşan LÖSEV İstanbul İl Koordinatörü Gökçe Çiçek Koç, Marmara Bölgesi'nde vakfa kayıtlı ailelere yönelik iftar yemeği düzenlediklerini söyledi.

Paylaşmanın çok değerli olduğu razaman ayında ailelerle bir araya geldiklerini belirten Koç, "İftar öncesinde Sakarya merkezine gelen LÖSEV İyilik Tırı vasıtasıyla vakfımıza kayıtlı ailelerimize yardımlarımızı dağıttık." dedi.

LÖSEV'in her yıl binlerce aileye yardım ulaştırdığını bildiren Koç, "Sadece burada değil, tüm Türkiye'de aynı anda iftar programları gerçekleştiriyoruz. Duyarlı vatandaşlarımızdan beklentimiz ve isteğimiz, ramazan ayı boyunca fitre ve zekatlarını, ramazan kolilerini LÖSEV'e bağışlamaları. Bunun için www.losev.org.tr adresimizi ziyaret etmeleri yeterli. Bizler de bugün Sakarya'da yaptığımız gibi tek tek bu yardımları adreslerine ulaştırıyoruz." diye konuştu.

Programa Sapanca Kaymakamı Ali Ada, işletme sahibi Irmak Tuğmaner, işletme müdürü Şerafettin Çebi, vakıf yetkilileri ve aileler katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Lösev Sapanca'da İftar Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement