Lpg'li Otomobil Akaryakıt İstasyonu Girişinde Yandı - Son Dakika
Güncel

Lpg'li Otomobil Akaryakıt İstasyonu Girişinde Yandı

Lpg\'li Otomobil Akaryakıt İstasyonu Girişinde Yandı

Manisa'nın Saruhanlı İlçesi'nde, LPG'li otomobilin bir akaryakıt istasyonunun girişinde alev alması paniğe neden oldu.

30.07.2011 16:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Saruhanlı İlçesi'nde, LPG'li otomobilin bir akaryakıt istasyonunun girişinde alev alması paniğe neden oldu. İçindeki 2 kişinin son anda atlayarak canını kurtardığı otomobil, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Otomobil, kullanılmaz hale geldi.

Akhisar'da 54 yaşındaki Güven Özgirgin, eşi 50 yaşındaki Gülten Özgirgin ile hasta ziyareti için İzmir'e gitmek üzere 45 YU 545 plakalı otomobilleriyle yola çıktı. Saruhanlı, Nuriye Beldesi Kavşağı'na geldiklerinde otomobilde patlama sesi duyan Güven Özgirgin, frenlerinde iyi tutmadığını farketti. Bunun üzerine otomobili yavaşlatan Özgirgin, yakındaki bir akaryakıt istasyonuna girmek istedi. Bu sırada otomobil alev aldı. Özgirgin çifti, otomobilden atlayarak kurtuldu. Otomobil istasyonun yakınındaki bir tümseğe çarparak durdu. Özgirgin, LPG'li olduğunu belirttiği yanan otomobiline akaryakıt istasyonu çalışanlarıyla birlikte yangın söndürme tüpleriyle müdahele etti. Ancak, bu yeterli olmadı alev topuna dönen otomobil Manisa, Akhisar, Saruhanlı Belediyesi itfaiye ekiplerinin gelmesiyle su ve köpük sıkılarak söndürüldü. Otomobil kullanılmaz hale geldi.

Yangın nedeniyle, yol çalışması nedeniyle ulaşımın tek şeritten sağlandığı İzmir-İstanbul Karayolu, bir süre trafiğe kapatıldı. Araçlarından inen bazı sürücü ve yolcular söndürme çalışmalarını meraklı gözlerle izledi. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Lpg'li Otomobil Akaryakıt İstasyonu Girişinde Yandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement