Çarşı İzninde Alkol Alıp Sarhoş Olan Askere Vatandaş Tepkisi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Çarşı İzninde Alkol Alıp Sarhoş Olan Askere Vatandaş Tepkisi

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Çarşı İzninde Alkol Alıp Sarhoş Olan Askere Vatandaş Tepkisi
 Güncelleme: 

Kırklareli Lüleburgaz'da çarşı izninde alkol alıp vatandaşı rahatsız eden asker linç edilmek istendi.

Lüleburgaz'da çarşı izninde alkol aldıktan sonra sarhoş olan asker vatandaşları rahatsız ettiği için linç edilmek istendi. Polis tarafından ifadesi alınan asker , silah arkadaşları tarafından kolları ve bacaklarından tutularak taşındı.

VATANDAŞLARA SALDIRDI

Edinilen bilgiye göre olay, Kocasinan Mahallesi'nde meydana geldi.İddiaya göre çarşı izninde alkol alan asker vatandaşlar saldırmaya başladı.Vatandaşın ihbarı üzerine olay yerine polisler geldi.

GÜÇLÜKLE ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Alkollü şahsın polise de saldırmak isteyince vatandaşlar tarafından linç edilmek istendi. Başından yaralanan alkollü er, olay yerine gelen sivil ve resmi polis ekipleri tarafından güçlükle etkisiz hale getirildi.

ASKER ARKADAŞLARI TAŞIDI

Asker, polis merkezindeki işlemlerinin ardından askeri yetkililere teslim edildiler.Silah arkadaşları askeri kolları ve bacaklarından tutarak taşıdı.

Kaynak: İHA