Lüleburgaz'da Seyyar Satışa İzin Verilmiyor - Son Dakika
Güncel

Lüleburgaz'da Seyyar Satışa İzin Verilmiyor

Lüleburgaz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, seyyar satışın önlenmesi için denetim çalışması yaptı.

21.02.2018 10:44

Lüleburgaz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, seyyar satışın önlenmesi için denetim çalışması yaptı.

Zabıta ekipleri İstanbul ve Fatih caddelerinde yaptıkları denetimlerle seyyar satıcıları satıştan men ederek, ceza işlemi uyguladı.

Denetimler sırasında bazı seyyar satıcılar ile zabıta ekipleri arasında zaman zaman gerginlik yaşandı.

Zabıta Müdürü Raif Bıyıktaş, denetimlerin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçede seyyar satıcı denetimlerinin aralıksız devam ettiğini söyledi.

Denetimlerde kurallara aykırı olarak seyyar satış yapan kişilere cezai işlem uygulandığını belirten Bıyıktaş, vatandaşlardan da seyyar satıcılardan alışveriş yapmamalarını istedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Lüleburgaz'da Seyyar Satışa İzin Verilmiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement