"Madde In Diyarbakır"A Fuarda Büyük İlgi - Son Dakika
Güncel

"Madde In Diyarbakır"A Fuarda Büyük İlgi

"Madde In Diyarbakır"A Fuarda Büyük İlgi

Al-Ya Grup, Diyarbakır'da düzenlenen Ortadoğu Ahşap İşleme Makineleri Fuarı'nda "Madde in Diyarbakır" markasıyla ilgi odağı oldu.

30.03.2012 16:31

Al-Ya Grup, Diyarbakır'da düzenlenen Ortadoğu Ahşap İşleme Makineleri Fuarı'nda "Madde in Diyarbakır" markasıyla ilgi odağı oldu.

Elazığ yolu üzerindeki TÜYAP Fuar Merkezi'nde düzenlenen Ortadoğu Ahşap İşleme Makineleri Fuarı, Ortadoğu Mobilya Yan Sanayi Fuarı ile Ortadoğu Üretim Makineleri ve Yan Sanayileri Fuarı'nda Al-Ya Grup, "Madde in Diyarbakır" markası ile ürettiği makineleri sergiledi. Al-Ya Grup Yönetim Kurulu Üyesi Fazıl Yazıcı, Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi'nde "Madde in Diyarbakır" menşeli makine üretimi yaptıklarını söyledi. Yazıcı, "8 aylık kısa bir süre içerisinde üretimimizi başlatmış bulunmaktayız. Kendi öz

sermayemizle hiçbir destek kullanmadan bölgemizde yatırım yapmış bulunmaktayız. Yaklaşık 20 vatandaşımıza istihdam imkanı sağlamış bulunmaktayız. Hedefimiz bölgemizin kanayan yarası olan işsizlik sorununa bir nebze de olsa çözüm bulmaktır" dedi.

Organize Sanayi Bölgesi'nde kendilerine üretim yapacak alanın tahsisinden sonra üretimi artırıp 500 kişi çalıştırmayı hedeflediklerini anlatan Yazıcı, "İmalat yaptığımız alan 2 bin 200 metrekarelik bir alan ve kira ödüyoruz. Bizler Sayın Valimizden bu konuda destek bekliyoruz. Bizlere verilecek yeni bir alan ile kendi fabrikamızı daha geniş bir kapasiteye çıkarıp, daha çok üretim yapmayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 'Madde In Diyarbakır'A Fuarda Büyük İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement