Malatya CHP'li Ağbaba Hiçbir Makam, 2 Kardeşimizin Canına Mal Olmasına Değmez - Son Dakika
Son Dakika Logo

Malatya CHP'li Ağbaba Hiçbir Makam, 2 Kardeşimizin Canına Mal Olmasına Değmez

31.03.2019 13:26

CHP'li Ağbaba Hiçbir makam, 2 kardeşimizin canına mal olmasına değmezCHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, sabah saatlerinde sandık başında 2 kişinin öldüğü, silahlı kavgaya ilişkin açıklama yaptı.

CHP'li Ağbaba Hiçbir makam, 2 kardeşimizin canına mal olmasına değmez

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, sabah saatlerinde sandık başında 2 kişinin öldüğü, silahlı kavgaya ilişkin açıklama yaptı. Ağbaba, Hiçbir makam, 2 kardeşimizin canına mal olmasına değmez dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, partililerle birlikte Abdülkadir Eriş İlkokulu'nda oy kullandı. 1302 numaralı sandıkta oyunu kullanan Ağbaba, sabah saatlerinde Pütürge'de 2 kişinin öldüğü haberi ile üzüldüklerini belirterek, şunları söyledi

Maalesef 2 yurttaşımız seçimler nedeniyle bir tartışma sonucu öldürülüyor. Hiçbir belediye başkanı, neresi olursa olsun, hiçbir makam bir canın kaybedilmesinin karşılığı olamaz. Hele hele 2 kardeşimizin, 2 insanımızın hayatını kaybetmesi çok üzücü. Hiçbir belediye başkanlığı 2 kardeşimizin canına mal olmasına değmez. Bunu herkesin bilmesi gerekiyor. Umarım bir daha yaşanmaz. Herkesin sağduyulu olması gerekiyor, herkesin sakin olması gerekiyor. Sonuçta seçimler geçiyor, seçimlerden sonra Türkiye'de yeniden bir hayat var. Hepimiz, hep birlikte, hangi siyasi partiden olursak olalım, kardeşçe yaşamaya devam edeceğiz. Türkiye Cumhuriyeti'nin yurttaşları olarak birlikte yaşamaya devam edeceğiz.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Malatya CHP'li Ağbaba Hiçbir Makam, 2 Kardeşimizin Canına Mal Olmasına Değmez - Son Dakika


Advertisement