Mali Müşavirlerin 25. Yıl Coşkusu - Son Dakika
Güncel

Mali Müşavirlerin 25. Yıl Coşkusu

Mali Müşavirlerin 25. Yıl Coşkusu

Diyarbakır Mali Müşavirler Odası üyeleri, kuruluşlarının 25. yıl dönümünde bir araya geldi. üyeler, davul-zurna eşliğinde halayların çekildiği gecede doyasıya eğlendiler

01.06.2015 10:21

Diyarbakır Mali Müşavirler Odası üyeleri, kuruluşlarının 25. yıl dönümünde bir araya geldi. Mali Müşavirler, Erdebil Köşkü'nde yapılan gecede, davul zurna eşliğinde halay çekip doyasıya eğlendiler.

Geceye ilgi büyüktü

Yaklaşık 300 Mali Müşavirin katıldığı yemeğe HDP Diyarbakır Milletvekili Nursel Aydoğan, Kayapınar Belediye Eşbaşkanı Mehmet Ali Aydın, Vergi Dairesi Başkanı Seyfettin Baysal, Vergi Denetim Kurulu Başkanı Ahmet Rüzgar, İşkur Müdürü İsmail Koç, vergi dairesi müdür ve vergi müfettişleri de hazır bulundu. İş yoğunluğu nedeniyle geceye katılamayan Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy ile Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Gültan Kışanak ise birer mesaj gönderdi.

180 Kişilik grup 500 kişilik aileye dönüştü

Mesleğe yeni girenlere iş ruhsatının verildiği gecede konuşan Diyarbakır Mali Müşavirler Odası Başkanı Erkan Azizoğlu, meslektaşlarını yeniden bir arada bulmanın mutluluğunu dile getirirken, "Biz bu konuma kolay gelmedik. Biz, çok önemli kazanımlar sayesinde bu günlere geldik. Bunda emeği olan bütün meslektaşlarıma teşekkür ediyorum. 180 kişi ile başlayan mesleki örgütlenmemiz bugün 500 kişilik bir aileye dönüşmüştür. Bu tür etkinlikler mesleki dayanışmanın yanında meslektaş dayanışması da sağlamaktadır. 25. yıl gençlikten olgunluğa geçiş dönemidir. İlk 25 yıl, mesleğin gelişmesi ve olgunlaşması çalışmalarıyla geçti. Bundan sonarsı ise mesleğin toplumda hak ettiği yeri alması ve kendini geliştirmesi dönemi olacaktır" dedi.

Kaynak: Özgür Haber Gazetesi

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Mali Müşavirlerin 25. Yıl Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement