Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Açıklaması

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Açıklaması

"Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan'a, partisine ve hükümetine karşı aralık ayında başlatılan bu siyasi operasyonu, bu mühendislik projesini hep birlikte yıkmamız lazım" "30 Mart artık yerel seçim değil, aslında bu ülkenin gelecek çeyrek asrın kaderini belirlemek için çok önemli bir referandum"

22.02.2014 16:04

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan'a, partisine ve hükümetine karşı aralık ayında başlatılan bu siyasi operasyonu, bu mühendislik projesini hep birlikte yıkmamız lazım" dedi.

Çeşitli temaslarda bulunmak ve ilçe seçim bürosunun açılışını gerçekleştirmek için Bitlis'in Güroymak ilçesine gelen Bakan Şimşek'i burada AK Parti Bitlis Milletvekilleri Vahit Kiler, Vedat Demiröz, belediye başkan adayları ve partililer karşıladı.

Seçim bürosu önünde toplanan vatandaşları Kürtçe, "Norşin halkı ve değerli misafirler hoş geldiniz" diyerek selamlayan Şimşek, soğuk havaya rağmen kendisine gösterilen sıcak ilgiden dolayı teşekkür etti.

Başbakan Erdoğan'ın bölge halkına selamlarını ileten ve yerel seçimlerin önemini anlatan Şimşek, kaldırımlarda temizlenmeyen karları göstererek, bugüne kadar kürekle bile temizlenebileceğine dikkati çekti.

İlçe halkının her anlamda en iyi hizmete layık olduğunu, bunun da ak belediyelerle sağlanabileceğini vurgulayan Şimşek, "30 Mart artık yerel seçim değil, aslında bu ülkenin gelecek çeyrek asrın kaderini belirlemek için çok önemli bir referandum. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, partisine ve hükümetine karşı aralık ayında başlatılan bu siyasi operasyonu, bu mühendislik projesini hep birlikte yıkmamız lazım. Bunun için hepimize büyük görev düşüyor" diye konuştu.

Halka hizmet için bu seçimde çalmadık kapı bırakılmaması gerektiğine dikkat çeken Şimşek, konuşmasını şöyle tamamladı:

"Bugünden tez yok komşularımızdan, akrabalarımızdan başlayacağız. Bu ülkede AK Parti'nin yapmış olduğu güzel hizmetleri, çözüm sürecini anlatacaksınız. Bu hepimizin üzerine büyük bir sorumluluktur. Bu sorumluluğu hakkıyla yerine getirmemiz lazım. Çok iyi biliyorum ki, aranızda çocuğu, kardeşi işsiz olan kardeşlerim var. Çözüm süreciyle daha önce terör için harcadığımız kaynakları şimdi ülkemizin geleceği ve yatırım için harcayacağız."

Bakan Şimşek, ilçe seçim bürosunun açılışının ardından partililerle sohbet etti. - Bitlis

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement