Maltepe'de AK Parti'nin Afişlerinin Kesilmesi - Son Dakika
Güncel

Maltepe'de AK Parti'nin Afişlerinin Kesilmesi

Maltepe\'de AK Parti\'nin Afişlerinin Kesilmesi

AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Prof.Edibe Sözen Yavuz: "Pankart kesmekle hızımızı kesemeyecekler.

24.02.2014 12:55

Ak Parti İstanbul Maltepe Belediye Başkanı Adayı Prof.Dr. Edibe Sözen Yavuz, kendilerine gönül vermiş seçmenlerin ve parti teşkilatının asmış olduğu afişlerin kesildiğini belirterek, "Sandığa ve demokrasiye inanmayan ama demokrasi havariliğinden de geri durmayan zihniyeti kınıyoruz. Pankart kesmekle hızımızı kesemeyecekler. Bizim derdimiz Maltepe'ye kazandıracağımız projelerin kurdelesini kesmek" dedi.

AA muhabirine açıklamada bulunan Prof.Dr Edibe Sözen Yavuz, seçimlerin bir demokrasi şenliği olduğunu belirterek, pankart kesmekle demokrasinin önüne geçmeye çalışacaklarını zanneden zihniyetin 31 Mart sabahı yanıldıklarını anlayacağını ifade etti.

Dün gece kendilerine gönül vermiş seçmenlerin ve ilçe teşkilatının asmış olduğu afiş ve pankartların kesildiğini belirten Prof.Dr. Sözen Yavuz şunları söyledi:

"Maltepe'de seçim çalışmalarımız engellenmeye çalışılıyor. Seçim çalışmalarımız birilerini çok korkutmuş olmalı. Sandığa ve demokrasiye inanmayan ama demokrasi havariliğinden de geri durmayan zihniyeti kınıyoruz Seçimler bir demokrasi şenliğidir. Biz Maltepeyi tüm renkleriyle seviyoruz. Pankart kesmekle hızımızı kesemeyecekler.  Apartmanlara dahi izinsiz ve gizlice girerek afişlerimizi kesmişler aynı zamanda suç işliyorlar. Maltepeyi, Maltepelilerin güvenliğini tehdit edenlere bırakmayacağız. Biz yapmayı biliriz onlar, kesmeyi, yakmayı, yıkmayı bilir.Demokr asi ve emek düşmanlarına inat, sabahlara kadar pankartlama yapan genç kardeşlerime selam olsun."

Maltepe'nin AK kadrolara olan yürüyüşünü hiç bir kimsenin durduramayacğını belirten  Prof.Sözen Yavuz, "Bizim derdimiz Maltepe'ye kazandıracağımız projelerin kurdelesini kesmek onlarınki ise pankartlarımızı kesmek" dedi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Maltepe'de AK Parti'nin Afişlerinin Kesilmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement