Manevi Ezgiler Yıldırım'da Yankılandı - Son Dakika
Güncel

Manevi Ezgiler Yıldırım'da Yankılandı

Manevi Ezgiler Yıldırım\'da Yankılandı

Ramazan ayının manevi atmosferini düzenlediği ilahi konserleri ile yaşatan Yıldırım Belediyesi, ünlü tasavvuf sanatçısı Mustafa Cihat'ı Yıldırımlılarla buluşturdu.

17.06.2017 14:04  Güncelleme: 14:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ramazan'ın maneviyatına uygun olarak düzenlenen etkinliklerle ilçe sakinlerine unutamayacakları programlar sunan Yıldırım Belediyesi, ünlü isimleri ağırlamayı sürdürüyor.

Yıldırım Belediyesi Bayrak Meydanı'nda gerçekleştirilen konserde birbirinden güzel ilahilerini ilçe sakinleri ile birlikte seslendiren Mustafa Cihat, dinleyenlerin yüreğine hitap etti. Dünya, Seni Anlatamam, Gül Sultan, Emri Olur, Can Dedim, Onlar Öncüler, Gül Ahmedim ve Adı Yok başta olmak üzere seslendirdiği sayısız eseriyle Mustafa Cihat Yıldırımlıların gönlünde taht kurdu. Yoğun katılım gösterdikleri konserin sonunda ilçe sakinleri, kendilerini her akşam birbirinden özel isimlerle buluşturarak Ramazan'ın maneviyatına katkıda bulunan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ve programların hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti. Dayanışma ve kardeşlik şehri Yıldırım'da bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Mustafa Cihat, Ramazan ayının ilçede yoğun şekilde idrak edilmesine öncülük eden Yıldırım Belediyesi'nin etkinliklerinde sahne almaktan mutlu olduğunu söyledi. Programda ayrıca her akşam olduğu gibi geleneksel tiyatronun en önemli örneği olan Karagöz ve Hacivat gösterisi de katılımcılara keyifli anlar yaşattı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Manevi Ezgiler Yıldırım'da Yankılandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement