Manisa-Annesini Öldürüp, Aynı Av Tüfeğiyle İntihar Etti - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Manisa-Annesini Öldürüp, Aynı Av Tüfeğiyle İntihar Etti

17.05.2018 11:39

Annesini öldürüp, aynı av tüfeğiyle intihar ettiManisa'nın Kula ilçesinde, psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen Doğan Ersöz (46), birlikte yaşadıkları annesi Gülhizar Ersöz'ü (70) öldürüp, aynı av tüfeğiyle intihar etti.

Annesini öldürüp, aynı av tüfeğiyle intihar etti

Manisa'nın Kula ilçesinde, psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen Doğan Ersöz (46), birlikte yaşadıkları annesi Gülhizar Ersöz'ü (70) öldürüp, aynı av tüfeğiyle intihar etti.

Kula'nın kırsal Güvercinlik Mahallesi'nde çiftçilik yapan evli, 2 çocuklu Doğan Ersöz, dün (Çarşamba) saat 07.00 sıralarında, evlerinin alt katında yaşayan annesini Gülhizar Ersöz'e av tüfeğiyle ateş etti. Ardından aynı tüfeği çenesinin altına dayadığı belirlenen Ersöz, bir kez daha tetiğe dokundu. Silah sesini duyan komşuları, durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, yaptığı incelemede annesini öldüren Ersöz'ün aynı av tüfeğiyle intihar ettiğini belirledi. Jandarma ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından anne-oğlun cesetleri, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Bir süredir psikolojik sorunları bulunduğu ileri sürülen Ersöz'ün kızı ve eşinin olay sırasında üst katta, oğlunun ise askerde olduğu öğrenildi. Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisa-Annesini Öldürüp, Aynı Av Tüfeğiyle İntihar Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement