Manisa'da zeytin tankında çıplak sepetleme yapan şahıs tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Manisa'da zeytin tankında çıplak sepetleme yapan şahıs tutuklandı

Manisa'nın Akhisar ilçesinde zeytin tankında çıplak sepetleme yaparken görüntüleri çekilip sosyal medyada paylaşılan ve büyük tepkiyle neden olan şahıs tutuklandı. Tarım ve Orman Bakanlığı, bir kişinin zeytin tankının içine girerek sepetleme yapmasına ilişkin sosyal medyada paylaşılan görüntüleri üzerine inceleme başlattı. Akhisar Jandarma Suç Araştırma Timi tarafından yapılan çalışma sonucunda şüpheli M.A. ve işletme tespit edildi. Halk sağlığını tehlikeye atan M.A. jandarma tarafından gözaltına alındı. Şüpheli ilk ifadesinde suçunu eğlence amacıyla işlediğini itiraf etti. İlçe Tarım Müdürlüğü ekipleri tarafından videonun çekildiği işletme mühürlenerek faaliyetlerine son verildi. Aynı zamanda işletme sahibi hakkında idari ceza uygulandı. Tankın içindeki şahıs tutuklandı Savcılık ve karakoldaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından hakim karşısına çıkarılan M.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

31.07.2023 01:31

Manisa'da zeytin tankında çıplak sepetleme yapan şahıs tutuklandı

MANİSA - Manisa'nın Akhisar ilçesinde zeytin tankında çıplak sepetleme yaparken görüntüleri çekilip sosyal medyada paylaşılan ve büyük tepkiyle neden olan şahıs tutuklandı.

Tarım ve Orman Bakanlığı, bir kişinin zeytin tankının içine girerek sepetleme yapmasına ilişkin sosyal medyada paylaşılan görüntüleri üzerine inceleme başlattı. Akhisar Jandarma Suç Araştırma Timi tarafından yapılan çalışma sonucunda şüpheli M.A. ve işletme tespit edildi. Halk sağlığını tehlikeye atan M.A. jandarma tarafından gözaltına alındı. Şüpheli ilk ifadesinde suçunu eğlence amacıyla işlediğini itiraf etti. İlçe Tarım Müdürlüğü ekipleri tarafından videonun çekildiği işletme mühürlenerek faaliyetlerine son verildi. Aynı zamanda işletme sahibi hakkında idari ceza uygulandı.

Tankın içindeki şahıs tutuklandı

Savcılık ve karakoldaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından hakim karşısına çıkarılan M.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Manisa\'da zeytin tankında çıplak sepetleme yapan şahıs tutuklandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Manisa'da zeytin tankında çıplak sepetleme yapan şahıs tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement