Manisa - Domuz Avında Kendini Öldürdü - Son Dakika
Güncel

Manisa - Domuz Avında Kendini Öldürdü

Manisa - Domuz Avında Kendini Öldürdü

Domuz avında kendini öldürdüMANİSA'nın Ahmetli İlçesi'ndeki dağlık alanda domuz avına çıkan 32 yaşındaki Muhammet Korkmaz, yaraladığı bir domuzun peşinden gitmek isterken, yere düştü.

14.05.2016 11:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Domuz avında kendini öldürdü

MANİSA'nın Ahmetli İlçesi'ndeki dağlık alanda domuz avına çıkan 32 yaşındaki Muhammet Korkmaz, yaraladığı bir domuzun peşinden gitmek isterken, yere düştü. Bu sırada iddiaya göre, elinden yere düşürdüğü av tüfeğinin ateş almasıyla sırtından vurulan ve kanlar içinde yerde kalan Korkmaz, olay yerinde öldü.

Olay, dün (cuma) saat 21.00 sıralarında, Gökkaya Mahallesi Dağdibi Kapıkaya Mevkii'nde meydana geldi. Bir fabrikada işçi olan evli ve iki çocuk babası Muhammet Korkmaz, arkadaşlarıyla mahalleye yakın dağlık alanda domuz avına çıktı. Avda bir domuzu vuran Korkmaz, iddiaya göre, yaralı hayvanın peşinden gitmek isterken ayağı kayınca yere düştü. İddiaya göre elinden yere düşürdüğü av tüfeğinin ateşlenmesi sonucu Korkmaz, sırtından vurularak ağır yaralandı. Yaklaşık 100 metre yuvarlanan Korkmaz'ı kanlar içinde gören arkadaşları olayı jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen jandarmanın yaptığı kontrolde, Korkmaz'ın olay yerinde öldüğü belirlendi. Korkmaz'ın cesedi ise ekiplerin yetersiz kalması üzerine bölgeye gelen itfaiye, UMKE, AFAD, İHH Arama Kurtarma ve jandarma ekiplerinin dört saatlik çalışmasıyla sedyeyle taşındı. Dağlık alandan indirilen Korkmaz'ın cesedi Turgutlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Korkmaz'ın cenazesi daha sonra otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Korkmaz'la domuz avına giden arkadaşları, ifadelerine başvurulmak üzere jandarmaya götürüldü. Jandarma, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisa - Domuz Avında Kendini Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement