Manisa Mikrofonun Azizliğine Uğradı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Manisa Mikrofonun Azizliğine Uğradı

Manisa Mikrofonun Azizliğine Uğradı
02.05.2015 22:02

Bülent Arınç: Maceraya paydos, istikrara devam (2) MİKROFONUN AZİZLİĞİNE UĞRADI Gördes İlçesi'ne bağlı Güneşli Mahallesi'ndeki Atatürk İlkokulu'nun açılışını yapan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, 9 derslikli okul ile birlikte ihtiyacın karşılandığını söyledi.

Bülent Arınç: Maceraya paydos, istikrara devam (2)

MİKROFONUN AZİZLİĞİNE UĞRADI

Gördes İlçesi'ne bağlı Güneşli Mahallesi'ndeki Atatürk İlkokulu'nun açılışını yapan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, 9 derslikli okul ile birlikte ihtiyacın karşılandığını söyledi. Türkiye'nin her yerinde binlerce derslik yapıldığını söyleyen Arınç, "Onların ders kitaplarını masalarının üzerine koyduk. Onlara inşallah sırasıyla tablet bilgisayar dağıtıyoruz. Yeni öğretmenler atıyoruz. Bizim 12 yıllık iktidarımız döneminde 460 bin öğretmen ataması yaptık. Eğitimde iyiyiz. Çocuklarımız iyi bir eğitim alırsa, iyi yetişirse onlardan kötülük beklemeyin" dedi.

Seçmenden oy almanın kolay olmadığını belirten Bülent Arınç, geçmiş koalisyon hükümetleri ile ilgili örnek verdiği sırada mikrofonu arızalandı. Arınç, "Dayanmaz tabi. Rahmetli Erbakan Hoca olsaydı 'Trafolar patladı' derdi. Sesim çıkmıyor. Gözlerime bakın ne diyeceğimi anlayın. Allah'a emanet olun" dedi.

Arınç'a Gördes'te olduğu gibi Güneşli Mahallesi'nde de el dokuması halı hediye edilirken okulun açılışını protokol üyeleriyle birlikte çocuklar yaptı.

Haber: MANİSA (DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisa Mikrofonun Azizliğine Uğradı - Son Dakika


Advertisement