Mardin'de Beyin Kanaması Geçiren Genç Öğretmen Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Mardin'de Beyin Kanaması Geçiren Genç Öğretmen Hayatını Kaybetti

Mardin\'de Beyin Kanaması Geçiren Genç Öğretmen Hayatını Kaybetti
18.03.2008 15:47

Mardin'in Kızıltepe İlçesine İki Ay Önce Atanarak Göreve Başlayan Kütahyalı Genç Öğretmen Kadir Özmüş, Bu Sabah Görev Yaptığı Okulda Beyin Kanaması Geçirerek Hayatını Kaybetti.

Mardin'in Kızıltepe ilçesine iki ay önce atanarak göreve başlayan Kütahyalı genç öğretmen Kadir Özmüş, bu sabah görev yaptığı okulda beyin kanaması geçirerek hayatını kaybetti.

Önceki gün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı gerçekleştirilen Kızıltepe Yol İş 2. Şube İlköğretim Okulu'nda iki ay önce sınıf öğretmeni olarak göreve başlayan Kadir Özmüş (27), okulda yapılan 18 Mart Çanakkale Deniz Şehitlerini anma törenine katıldı. Tören sırasında aniden rahatsızlanan genç öğretmenin beyin kanaması geçirdiği öğrenildi. Mesai arkadaşları tarafından hemen okulun yakınındaki Kızıltepe Devlet Hastanesi'ne kaldırılan genç öğretmen, burada yapılan bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

KAYMAKAM DA DUYGULANDI Kızıltepe Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu'nda 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin yıldönümü dolayısıyla yapılan kutlamalarının tamamlandığı bir sırada olayı öğrenen Kızıltepe Kaymakamı Fecri Fikret Çelik ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Siraç Atan, Kızıltepe Devlet Hastanesi'ne ardından da genç Öğretmen Kadir Özmüş'ün görev yaptığı Kızıltepe Yol İş 2. Şube İlköğretim Okulu'na giderek, hayatını kaybeden genç öğretmenin mesai arkadaşlarına ve öğrencilerine taziye ziyaretinde bulundu. Kızıltepe Kaymakamı Çelik, "Henüz hayatının baharında Kızıltepe'ye gelerek ilçedeki görevine başlayan genç bir eğitimcimizi acı bir şekilde kaybetmemiz bizde derin bir üzüntüye neden olmuştur. Ülkemiz için çok manidar olan bu günde, hayatını kaybeden genç öğretmenimize Allah'tan rahmet, kederli ailesi, mesai arkadaşları ve öğrencilerine de başsağlığı ve sabırlar temenni ediyorum. Çok ama çok üzgünüz" şeklinde konuştu.

Genç öğretmenin arkadaşlarını ve öğrencilerini teselli eden Kaymakam Fecri Fikret Çelik'in, gözyaşı döken öğrencilerin karşısında duygulanarak gözlerinin dolduğu görüldü.

(İA-ZG-CMH-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Mardin'de Beyin Kanaması Geçiren Genç Öğretmen Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement