Mardin Nusaybin'de Tanker Kazası: 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Mardin Nusaybin'de Tanker Kazası: 2 Yaralı

Mardin'in Nusaybin ilçesinde Yeniköy mevkiinde meydana gelen kazada, iki tanker aynı yönde seyreden bir tıra çarptı. Kazada 1'i ağır olmak üzere 2 kişi yaralandı. Patlama ve yangın sonrasında olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yangın söndürme çalışmaları devam ederken, yaralılar Nusaybin Devlet Hastanesine sevk edildi. Araçların kaldırılması için çalışmalar sürerken, yol trafiğe kapatıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

12.08.2023 01:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nusaybin'de 3 aracın çarpıştığı kaza sonrası patlama: 1'i ağır 2 yaralı

Patlama sonrası çıkan yangını söndürme çalışmaları sürüyor

MARDİN - Mardin'in Nusaybin ilçesi Yeniköy mevkiinde iki tanker, aynı yönde seyreden tıra çarptı. Kaza sonrası meydana gelen patlama sonrası yangın çıkarken kazada 1'i ağır 2 kişi yaralandı.

Olay, saat 01.00 sıralarında Nusaybin Yeniköy mevkiinde meydana geldi. 3 aracın karıştığı kazada 1'i ağır olmak üzere 2 kişi yaralandı. Kaza sonrasında meydana gelen patlama sonrası yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangını söndürmeye çalışıyor.

Yaralılar Nusaybin Devlet Hastanesine sevk edildi.

Araçların yoldan kaldırılması için çalışmalar sürdürülürken, yol trafiğe kapatıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Mardin Nusaybin\'de Tanker Kazası: 2 Yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Mardin Nusaybin'de Tanker Kazası: 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement