Mardin - Öğretmenler Gününde Şehit Kaymakamı Unutmadılar - Son Dakika
Güncel

Mardin - Öğretmenler Gününde Şehit Kaymakamı Unutmadılar

Mardin - Öğretmenler Gününde Şehit Kaymakamı Unutmadılar

Öğretmenler gününde şehit Kaymakamı unutmadılarMardin'in Derik İlçesi'nde düzenlenen öğğretmenler günü programında 10 Kasım'da makamında bombalı saldırı ile şehit edilen Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk unutulmadı.

24.11.2016 20:59

Öğretmenler gününde şehit Kaymakamı unutmadılar

Mardin'in Derik İlçesi'nde düzenlenen öğğretmenler günü programında 10 Kasım'da makamında bombalı saldırı ile şehit edilen Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk unutulmadı. Protokoldeki koltuğuna fotoğrafı bırakılırken, şehit edildiği makamına ise karanfiller bırakıldı.

Derik'te, Öğretmenler günü nedeniyle düzenlenen törene, Mardin Vali Yardımcısı Ali İkram Tuna, Cumhuriyet Başsavcısı Burhan Şahinkaya, Garnizon Komutanı Binbaşı Serdar Üstündağ ile Emniyet amiri Mustafa Hakan Kutluay ile öğretmen ve öğrenciler katıldı. 10 Kasım'da makamında uğradığı bombalı saldırıda şehit edilen Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk'ün protokdeki koltuğuna ise fotoğrafı konuldu. Törenden sonra başta protokol ve öğretmenler olmak üzere Kaymakam Safitürk'ün şehit edildiği makamına gidilerek karanfiller bırakıldı. Karanfil bırakma sırasında bazı ğrenci ve öğğretmenlerin ağladıkları görüldü.

Makamına bırakılan kırmızı karanfillerin ardından Aydın Ayaydın Öğretmenevinde ise şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk'ün yaşamı ve yapılan çalışmaları, projelerini konu alan sinevizyon görüntüleriyle salondakileri duygulandırdı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mardin - Öğretmenler Gününde Şehit Kaymakamı Unutmadılar - Son Dakika


Advertisement