Marketteki Hırsızlık Güvenlik Kamerasına Yansıdı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Marketteki Hırsızlık Güvenlik Kamerasına Yansıdı

Marketteki Hırsızlık Güvenlik Kamerasına Yansıdı
29.12.2015 11:27

Konya'da bir marketin kepenk kilidini demir kesme makasıyla kesip içeri giren yüzü maskeli şüpheli, yaklaşık 3 bin lira değerinde sigara ve parayı alarak, gözcülük yapan arkadaşıyla birlikte kaçtı.

Konya'da bir marketin kepenk kilidini demir kesme makasıyla kesip içeri giren yüzü maskeli şüpheli, yaklaşık 3 bin lira değerinde sigara ve parayı alarak, gözcülük yapan arkadaşıyla birlikte kaçtı. Hırsızlık anları ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Olay, geçen hafta Perşembe günü saat 04.00 sıralarında merkez Meram İlçesi Antalya Çevreyolu üzerinde bulunan Arif Zambakcı'ya ait markette meydana geldi. Marketin önüne gelen yüzleri maskeli iki kişiden biri elindeki demir kesme makasıyla işyerinin kepenk kilidini kesip içeri girdi. Diğer şüpheli ise dışardaki güvenlik kamerasının yönünü değiştirip gözcülük yaptı. İçeri giren şüpheli dakikalar içinde yanında getirdiği çuvala raflardaki sigara ve kasadaki paraları koyarak işyerinden hızla uzaklaştı. Hırsızlık anı ise işyerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Sabah işyerine gelen Arif Zambakcı, işyerinin soyulduğunu fark edince durumu polise bildirdi. Zambakcı, "Sabah işyerini açtığımda ortalık dağınıktı. Hırsızlık olduğunu anladım. 3 bin lira gibi bir kaybım var. Cana geleceğine mala gelsin. Çok şükür fazla bir kaybım yok. Buna da şükür" dedi.

Güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen polis, şüphelilerin kimliğini belirlemek için çalışma başlattı. - Konya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Marketteki Hırsızlık Güvenlik Kamerasına Yansıdı - Son Dakika


Advertisement