Mars'ta Yaşamak İçin Geri Sayım Başladı - Son Dakika
Güncel

Mars'ta Yaşamak İçin Geri Sayım Başladı

Mars\'ta Yaşamak İçin Geri Sayım Başladı

National Geographic, konusunda uzman isimler ile birçok ülkede gerçekleştirdiği ve önemli isimleri ağırladığı Nat Geo Live etkinliklerini şimdi de Avrupa'da ilk kez Türkiye'de gerçekleştiriyor

12.12.2016 09:38  Güncelleme: 09:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

15 Aralık Perşembe akşamı Zorlu PSM'de gerçekleşecek ve biletleri kısa sürede tükenen Nat Geo Live etkinliğinin ilk konusu ise Mars'ta Yaşamak olacak. Stephen Petranek ve Clementine Poidatz, insan ırkının Mars'a yapacağı ilk yolculuğu Selma Ergeç'in moderatörlüğünde ve videolar eşliğinde anlatacak.

National Geographic, dünya çapında gerçekleştirdiği ve büyük ilgi gören konferans serisi Nat Geo Live'i bu yıl ilk kez Türkiye'ye de taşıyor. Biletleri satışa çıktığı ilk günlerde hızla tükenen ilk etkinliğin konusu ise bilim insanlarından siyasete son dönemin tartışma konularından Mars'ta Yaşamak olacak. Kanalın önemli yapımlarından olan Mars belgeselinden yola çıkılarak hazırlanan içerik ile 15 Aralık Perşembe akşamı Zorlu PSM'de Mars'ta yaşamın merak edilen yanları açığa kavuşacak. Selma Ergeç moderatörlüğünde, Mars'ta Nasıl Yaşayacağız? kitabının yazarı Stephen Petranek ve National Geographic'inn MARS belgeseli oyuncularından Clementine Poidatz, 2033'de Mars'a yapılacak yolculuğun ardından Mars'ın nasıl insanlığın ikinci yuvası haline geleceğini tartışacak.

Oscar ödüllü yönetmen Ron Howard ve Brian Grazer'ın yapımcılığını üstlendiği MARS belgeselinden görüntülerin de yer alacağı Nat Geo Live: Mars'ta Yaşamak etkinliğinde, insan ırkının Mars'a nasıl gideceği, ilk koloninin nasıl kurulacağı, hayatın devamlılığının hangi esaslara dayanacağı ve en önemlisi Mars'ta nasıl yaşanacağı Stephen Petranek ve Clementine Poidatz ile tartışılacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mars'ta Yaşamak İçin Geri Sayım Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement