Masörünü Yumruklayan Futbolcuya Kırmızı Kart - Son Dakika
Güncel

Masörünü Yumruklayan Futbolcuya Kırmızı Kart

Masörünü Yumruklayan Futbolcuya Kırmızı Kart

Sivas'ta Zara Belediyespor ile karşılaşan İlkadım Belediyespor takımının futbolcusu Sadık Agce, takımının masörünü yumruklayınca kırmızı kartı yedi.

12.11.2013 21:15  Güncelleme: 21:53

Sivas'ta haftasonu oynanan Bölgesel Amatör Lig (BAL) maçında Zara Belediyespor ile karşılaşan İlkadım Belediyespor takımının futbolcusu Sadık Agce, kendi takımının masörünü yumrukladı. Masörünü yumruklayan oyuncu hakem tarafından kırmızı kart ile cezalandırıldı.

BAL 4'üncü Grup'ta oynanan Zara Belediyespor-İlkadım Belediyespor maçında, futbol sahalarında ender rastlanabilecek bir olay yaşandı. Zara Ahmet Başyurt Stadyumu'nda oynanan maçın 35'inci dakikasında, her iki takımdan birer futbolcu çarpışarak yere düştü. Karşılaşmanın hakemi Yusuf Yılmaz maçı durdurarak sahaya sağlık ekiplerini davet etti. Samsun ekibinden İlkadım Belediyespor'un futbolcusu Sadık Agce yerde kalan takım arkadaşı ile ilgilenirken takımlarının masörü Recep Birkan Liman yanlarına geldi. Liman ile kısa süreli bir tartışma yaşayan futbolcu Agce takımlarının masörüne bir anda yumruk attı. Masör Liman'da Agce'ye yumrukla karşılık verdi. İkili arasındaki yumruklaşmanın ardından hakem Yılmaz, futbolcu Agce'yi yanına çağırarak kırmızı kartla cezalandırdı. Karşılaşmanın 35'inci dakikasına 1-0 önde giren İlkadım Belediyespor, Agce'nin kırmızı kart görmesi nedeniyle geride kalan 55 dakikada 10 kişi mücadele etti. Maç Zara Belediyespor'un 3-1'lik galibiyeti ile sonlandı. Bu arada Masör Recep Birkan Liman'ın ilçe devlet hastanedesinde gördüğü tedavinin ardından taburcu edildiği öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Masörünü Yumruklayan Futbolcuya Kırmızı Kart - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement