Masquerade Club Yaptığı Albüm İle Satış Listelerinde 3 Numara - Son Dakika
Güncel

Masquerade Club Yaptığı Albüm İle Satış Listelerinde 3 Numara

Masquerade Club Yaptığı Albüm İle Satış Listelerinde 3 Numara

Yeni Dünya Müzik , Türkiye'nin en popüler mekanlarının müzikal dünyasını yansıtan müzik albümleri serisine MASQUERADE CLUB ISTANBUL ile devam ediyor.

03.04.2018 12:15  Güncelleme: 12:16

İstanbul'un en gözde mekanlarından Masquerade Club İstanbul ; İbiza'da, Miami'de, Las Vegas'taki ünlü klüplerdeki dans ve show mekan anlayışını Türkiye'ye getiren bir klüp. Dekorasyonu, ambiansı, dansçıları, sıra dışı performansları, eğlenceli müziği , lüks ikramları, mükemmel hizmeti ve haftanın 5 günü değişik konseptdeki partileriyle müzikseverleri buluşturuyor.

MASQUERADE CLUB ISTANBUL' un Müzik Direktörü ve Resident DJ'i CİHAT UĞUREL tarafından seçilerek mixlenen, 26 parçalık Mega Mix Albümde hem güncel hitler ve çok sevilen parçalar ile birlikte, ilk defa dinleyeceğiniz parçalar ile dans edeceksiniz.

Yalnızca ses ayarlarını ve efektlerini istediğiniz şekilde ayarlayıp çalarak , "80 Dakikalık , Non-Stop Mega Mixli" bu albümle eğlenceli bir dans partileri yapabilirsiniz. Bahçenizde, terasınızda , otoparkınızda , istediğiniz her yerde düzenleyeceğiniz Ev Partilerinde, ses sisteminizin başına geçip düzenlediğiniz partilerin DJ'i olabilirsiniz..

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Masquerade Club Yaptığı Albüm İle Satış Listelerinde 3 Numara - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement