Maxımum Kıteboard Turkısh Open 2014 Gökova'da Başlıyor - Son Dakika
Güncel

Maxımum Kıteboard Turkısh Open 2014 Gökova'da Başlıyor

Maxımum Kıteboard Turkısh Open 2014 Gökova\'da Başlıyor

Playmaker ve Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) tarafından Maximum Kart sponsorluğunda düzenlenen Maximum Kiteboard Turkish Open 2014, 16-21 Eylül 2014 tarihleri arasında Muğla Gökova’da gerçekleştirilecek.

11.09.2014 17:13

Playmaker ve Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) tarafından Maximum Kart sponsorluğunda düzenlenen Maximum Kiteboard Turkish Open 2014, 16-21 Eylül 2014 tarihleri arasında Muğla Gökova'da gerçekleştirilecek. Kiteboard sporuna tutkun tüm sporcuların katılımına açık olacak yarışmada, Türkiye şampiyonları belirlenecek.

Maximum Kart'ın Kitemaximum Kiteboard Okulları ve Maximum Kiteteam'den sonra şimdi de Türkiye Şampiyonası'nın isim sponsorluğuyla kiteboard sporuna verdiği destek devam ediyor. Maximum Kart'ın ana sponsorluğunda Muğla Gökova'da düzenlenecek Maximum Kiteboard Turkish Open 2014'te birbirinden iddialı sporcular, Freestyle ve Course Race disiplinlerinin yanında Sup Board ve Slalom One Hour (Gençler & Master & Grandmaster) kategorilerinde yarışarak, suyun üstündeki sportif mücadelelerindeki hızlarını kesmeyecek. 16 Eylül'de kayıtların yapılmasının ardından 17 Eylül'de başlayacak yarışlara 150 sporcunun katılması beklenirken, Maximum Kiteteam'in başarılı sporcuları Salih Alexander Çakır ve Merve Ceylan da birincilik için mücadele edecek.

Windsurfü andıran ancak yelken yerine 'kite' adı verilen ve uçurtma ile paraşüt arası bir ekipmanla rüzgar kontrolüne dayalı bir board sporu olan 'kiteboard', dünyada en yeni ve görsel olarak en çekici su sporu olmasının yanı sıra en son olimpik olan spor dalı olarak da dikkat çekiyor. 'Kiteboard' için en uygun sahillerden biri olan Gökova'da düzenlenecek olan organizasyon, muhteşem mücadelelere sahne olacak. 21 Eylül Pazar günü gerçekleşecek final yarışları sonunda kadın ve erkek kategorilerinde dereceye giren sporcular ödül yağmuruna tutulacak.

Playmaker ve TYF tarafından düzenlenen organizasyona Maximum Kart, Burn, O'neill, NTV Spor, Power FM, MACFit ve Dailymotion Plus'ın sponsorluklarının yanı sıra Kitemaximum, Best, SUP Turkey, Mystic, Ion Camera, Cafe5, Sottovento Restaurant, Ula Belediyesi ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi de destek veriyor. Heyecanın dorukta olacağı şampiyona, sıcak havaların bu son günlerinde hafta boyunca her gün Power FM müzikleri, güneş, deniz, spor ve sponsorların gerçekleştireceği sürpriz aktivitelerle izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Maxımum Kıteboard Turkısh Open 2014 Gökova'da Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement