Mehmet Yeşil Yeşil Serik Belediyespor'da - Son Dakika
Güncel

Mehmet Yeşil Yeşil Serik Belediyespor'da

Mehmet Yeşil Yeşil Serik Belediyespor\'da

Mehmet Yeşil Yeşil Serik Belediyespor'daEdirne'de düzenlenecek tarihi Kırkpınar güreşleri öncesinde Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden Serik Belediyespor'a transfer olan başpehlivan Mehmet Yeşil Yeşil, bir yıllık sözleşme imzaladı.

30.06.2016 17:39

Mehmet Yeşil Yeşil Serik Belediyespor'da

Edirne'de düzenlenecek tarihi Kırkpınar güreşleri öncesinde Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden Serik Belediyespor'a transfer olan başpehlivan Mehmet Yeşil Yeşil, bir yıllık sözleşme imzaladı. Başpehlivan Mehmet Yeşil Yeşil için Serik Belediyesi'nde imza töreni düzenlendi.

Serik Belediyesi Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık, Serik'te futbolla başlayan başarıyı hentbolla devam ettirdiklerini ve güreşte de aynı başarıyı yakalamak istediklerini kaydetti.

Tarihi Kırkpınar güreşlerinde geçen yıl başarılı olduklarını vurgulayan Başkan Çalık, Mehmet Yeşil Yeşil'i sürekli takip ediyorduk. Baştan beri sevdiğimiz, saydığımız bir güreşçiydi. Serik'te yapılan güreşte kendisine 'Gel artık Serik adına güreş' teklifinde bulunmuştum. Bir yıldır görüşme halindeydik. Ankara Büyükşehir Belediyesi adına güreşiyordu. Mukavelesi sona erince teklifimizi kabul etti. Kırkpınar'da altın kemeri getireceğine inanıyorum dedi.

Mehmet Yeşil Yeşil de Kırkpınar'da bu yıl altın kemeri Antalya'ya getirmeyi hedeflediğini kaydetti. Yeşil, mukavelesinin sona ermesinin ardından birkaç kulüpten teklif geldiğini ancak çok sevdiği Serik'i tercih ettiğini söyledi.

Yeşil, bu sene iyi çalıştıklarını ve Kırkpınar'da daha iyi olacağına inandığını vurguladı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mehmet Yeşil Yeşil Serik Belediyespor'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement