Meksika'da Operasyonda 16 Kişi Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Meksika'da Operasyonda 16 Kişi Hayatını Kaybetti

26.10.2024 01:46

Guerrero'daki çatışmada 16 kişi öldü, 3 asker yaralandı. Operasyon, askeri tesislere saldırı sonrası yapıldı.

Meksika'nın güneyinde güvenlik güçlerinin bir suç örgütüne yönelik düzenlediği operasyonda, 16 kişi hayatını kaybetti.

Yerel basında çıkan habere göre, ülkenin Guerrero eyaletine bağlı Tecpan de Galeana kasabasında gerçekleştirilen operasyonda, askerler ile suç örgütü mensupları arasında çatışma çıktı.

Çatışmada 16 kişi öldü, 3'ü asker çok sayıda kişi yaralandı.

Yetkililer yaptıkları açıklamada operasyonun, silahlı kişilerin askeri tesislere saldırmasının ardından düzenlendiğini bildirdi.

Meksika Devlet Başkanı Claudia Sheinbaum, Ulusal Saray'daki basın toplantısında, olayları yakından takip ettiklerini ve sürecin başsavcılık tarafından yürütüldüğünü belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Meksika'da Operasyonda 16 Kişi Hayatını Kaybetti - Son Dakika


Advertisement