Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın istifasını değerlendirdi - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın istifasını değerlendirdi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan\'ın istifasını değerlendirdi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın istifasını şahsi nedenlerle kabul ettiğini belirterek, Erkan'a yaptığı hizmetler için teşekkür etti ve katkılarını takdirle hatırlayacaklarını söyledi. Yılmaz, Cumhurbaşkanı tarafından açıklanan orta vadeli programın kararlı bir şekilde uygulanmaya devam edeceğini vurguladı.

03.02.2024 00:11

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Şahsi nedenlerle Merkez Bankası Başkanlığı görevinden affını isteyen Sayın Hafize Gaye Erkan'a yaptığı hizmetler için teşekkür ediyorum. Ekonomi Koordinasyon Kurulu başta olmak üzere katıldığı çalışmalarda yaptığı katkıları takdirle hatırlayacağız. Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından güçlü bir siyasi sahiplenme ile bizzat açıklanan orta vadeli programımız kararlı bir şekilde uygulanmaya devam edecektir" açıklamasını yaptı.

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, bu akşam X hesabından yaptığı açıklamayla istifa ettiğini duyurdu. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz da Erkan'ın istifası üzerine X hesabından bir mesaj yayınladı. Yılmaz'ın mesajı şöyle:

"Şahsi nedenlerle Merkez Bankası Başkanlığı görevinden affını isteyen Sayın Hafize Gaye Erkan'a yaptığı hizmetler için teşekkür ediyorum. Ekonomi Koordinasyon Kurulu başta olmak üzere katıldığı çalışmalarda yaptığı katkıları takdirle hatırlayacağız. Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından güçlü bir siyasi sahiplenme ile bizzat açıklanan orta vadeli programımız kararlı bir şekilde uygulanmaya devam edecektir."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın istifasını değerlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement