Merkez Valisi Koçdemir Milletvekili Adayı Olmak İçin İstifa Etti - Son Dakika
Güncel

Merkez Valisi Koçdemir Milletvekili Adayı Olmak İçin İstifa Etti

Merkez Valisi Koçdemir Milletvekili Adayı Olmak İçin İstifa Etti

Merkez Valisi Dr. Kadir Koçdemir, 7 Haziran'da yapılacak seçimlerde memleketi olan Bursa'dan MHP milletvekili adayı olmak için istifa etti.

10.02.2015 15:24  Güncelleme: 15:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Merkez Valisi Dr. Kadir Koçdemir, 7 Haziran'da yapılacak seçimlerde memleketi olan Bursa'dan MHP milletvekili adayı olmak için istifa etti. Koçdemir, 30 Mart 2014'te yapılan yerel seçimlerde de MHP'den Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yarışmıştı.

Yerel seçimler sonrası yeniden merkez valiliği görevine dönen Dr. Kadir Koçdemir, memleketi Bursa ve ülkesine hizmet etmek için aday adayı olduğunu açıkladı. Koçdemir, 'Mevlam, "Sizin için en hayırlınız başkalarına faydası olandır" buyuruyor'. Ülkemiz zor bir dönemden geçerken değil elimizi, gövdemizi taşın altına koymanın zamanıdır. Vatan borcu hayatımın en anlamlı ve en kutsal borcu. Şimdi ödemenin zamanı. Aday adayı olmam için gönül koyan, büyük destek veren tüm Bursalılara ve dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Burdur, Elazığ, Eskişehir valiliği ve son olarak merkez valisi olan Dr. Kadir Koçdemir, 30 Mart'taki yerel seçimde yüzde 15.3 oy alarak üçüncü sırada yer almıştı. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Merkez Valisi Koçdemir Milletvekili Adayı Olmak İçin İstifa Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement