Mersin'de DEAŞ şüphelilerine yönelik şafak operasyonu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Mersin'de DEAŞ şüphelilerine yönelik şafak operasyonu

Mersin\'de DEAŞ şüphelilerine yönelik şafak operasyonu
14.07.2023 06:21

Mersin'de terör örgütü DEAŞ şüphelisi 6 zanlının yakalanmasına yönelik şafak operasyonu düzenlendi. Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, örgüt mensuplarının eylem ve faaliyetlerini deşifre etmek için çalışmalarını sürdürdü. Operasyona dron destekli çok sayıda polis katıldı ve özel harekat polisleri sokak giriş ve çıkışlarında önlem aldı. Polis, zanlıları yakalamak ve adreslerde aramalar yapmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Mersin'de terör örgütü DEAŞ şüphelisi 6 zanlının yakalanmasına yönelik şafak operasyonu düzenlendi.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, terör örgütü DEAŞ mensuplarının eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik çalışmalarını sürdürdü.

Bu kapsamda, örgüt içerisinde silahlı faaliyette bulunan ve yurt dışındaki örgüt mensuplarıyla irtibatları tespit edilen 6 şüphelinin yakalanmasına yönelik şafak operasyonu düzenlendi.

Dron destekli operasyona çok sayıda polis katıldı. Özel harekat polisleri, operasyon yapılan bölgelerdeki sokak giriş ve çıkışlarında uzun namlulu silahlarla önlem aldı.

Polisin zanlıları yakalamaya yönelik çalışması ve adreslerdeki aramaları devam ediyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Mersin'de DEAŞ şüphelilerine yönelik şafak operasyonu - Son Dakika


Advertisement