Mersin'de Trafik Kazası: 2 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Mersin'de Trafik Kazası: 2 Ölü, 3 Yaralı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Mersin'de trafik kazası 2 ölü, 3 yaralı Sulama kanalına devrilen kamyonet ve otomobil Mersin Devlet Hastanesi önü Mersin'de trafik kazası: 2 ölü, 3 yaralı Kamyonet ile çarpışarak sulama kanalına devrilen araçtaki çift hayatını kaybetti Mersin'in merkez Akdeniz ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.

21.05.2016 18:11

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Mersin'de trafik kazası

2 ölü, 3 yaralı

Sulama kanalına devrilen kamyonet ve otomobil

Mersin Devlet Hastanesi önü Mersin'de trafik kazası: 2 ölü, 3 yaralı

Kamyonet ile çarpışarak sulama kanalına devrilen araçtaki çift hayatını kaybetti

Mersin'in merkez Akdeniz ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Serkan Karakulak yönetimindeki 33 DPE 50 plakalı otomobil, Karacailyas Mahallesi Kürkçü köyü girişi kanal kavşağında karşı yönden gelen Birkan G. idaresindeki 33 AHF 28 plakalı kamyonetle çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle her iki araç da içinde su bulunmayan sulama kanalına devrildi. Kazada yaralanan sürücü Serkan Karakulak ile eşi Fatma Karakulak ambulansla hastaneye kaldırılırken yolda yaşamını yitirdi.

Araç içerisinde bulunan çocuklardan Bilge Karakulak ve Tevfikcan Karakulak ile kamyonet sürücüsü Birkan G. ise ambulanslarla götürüldükleri çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.

Öte yandan, Karakulak ailesinin çocuklarını Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavı'na girmesi için kent merkezine getirdikleri ve sınav dönüşü evlerine gitmekte oldukları öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Mersin\'de Trafik Kazası: 2 Ölü, 3 Yaralı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Mersin'de Trafik Kazası: 2 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement