Mersin Emniyet Müdürü, PKK'nın Attığı Molotoftan Yanan Çocuğu Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Mersin Emniyet Müdürü, PKK'nın Attığı Molotoftan Yanan Çocuğu Ziyaret Etti

Mersin Emniyet Müdürü, PKK\'nın Attığı Molotoftan Yanan Çocuğu Ziyaret Etti

Mersin Emniyet Müdürü Akif Öksüz, terör örgütü PKK yandaşlarının attığı motolof kokteyli ile yanarak yaralanan 6 yaşındaki Sedat Özünal'ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

06.09.2011 19:44

Mersin Emniyet Müdürü Akif Öksüz, terör örgütü PKK yandaşlarının attığı motolof kokteyli ile yanarak yaralanan 6 yaşındaki Sedat Özünal'ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Şevket Sümer Mahallesi'nde 3 Eylül'de PKK sempatizanları tarafından düzenlenen yasa dışı gösteri sırasında atılan motolof kokteyli, evlerinin balkonunda oturan Sedat Özünal'a isabet etti. Yakınları tarafından Mersin Devlet Hastanesi'ne götürülen ve Yanık Ünitesi'nde tedaviye alınan Özünal'ın yüzünün 2'inci derece yandığı belirlendi. Hastanede tedavisi süren Özünal'ın bugün Emniyet Müdürü Arif Öksüz ziyaret etti.

Acıları yüzünden sürekli ilaçla uyutulan küçük çocuğun ailesine geçmiş olsun dileklerinde bulunan Öksüz şunları söyledi:

"Üzücü olan şu, bir taraftan '1 Eylül Dünya Barış Günü' diyeceksiniz, öte yandan da elinizde molotof kokteyliyle gezeceksiniz. Barışın ürünü bu olmamalı. Söylemler ve eylemler birbirlerini bütünlemeli. Sedat, hayatı boyunca bu olayı unutmayacak, onlar da bunun utancıyla yaşayacaklar. Doktorlarımız ve devletimiz yavrumuzun bütün acılarını dindirecek. Yaşanan olayı kınıyorum ve eminim ki Sedat da hayatı boyunca bu olayları kendisine yaşatanları nefretle anacak. 6 yaşındaki bir çocuğun cezası veya günahı olmaz. Birilerinin sadece terör adına yaptığı eylem. Bunu yapanlar faturasını elbette ki ödeyecekler. Kamu vicdanı onları boğacaktır."

Emniyet Müdürü Öksüz, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü, faillerin yakalanması için çalıştıklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin Emniyet Müdürü, PKK'nın Attığı Molotoftan Yanan Çocuğu Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement