Mersin İdmanyurdu Futbol Şube Sorumlusu Yüksel Kulübün Borcu 74 Milyon Tl - Son Dakika
Güncel

Mersin İdmanyurdu Futbol Şube Sorumlusu Yüksel Kulübün Borcu 74 Milyon Tl

Mersin İdmanyurdu Futbol Şube Sorumlusu Yüksel Kulübün Borcu 74 Milyon Tl

Mersin İdmanyurdu Futbol Şube Sorumlusu Yüksel Kulübün borcu 74 milyon TLTürkiye 1'inci Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu'nun borcunun 74 milyon TL olduğu açıklandı.

02.09.2016 15:58

Mersin İdmanyurdu Futbol Şube Sorumlusu Yüksel Kulübün borcu 74 milyon TL

Türkiye 1'inci Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu'nun borcunun 74 milyon TL olduğu açıklandı.

Mersin Gazeteciler Cemiyeti'nde Mersin İdmanyurdu Futbol Şube Sorumlusu Vedat Yüksel, teknik direktör Levent Arıkdoğan ile yardımcı antrenör Nasır Belci'nin katılımıyla bir durum değerlendirmesi toplantısı yapıldı. Toplantının bitiminde kulübün güncel borcunu açıklayan Vedat Yüksel, şunları söyledi Biz bu kulübü aldığımızda kulüp borcu 88 milyon TL idi. Olağan genel kurulda okunan rakam. Şu anda bizim kulübün borcu 74 milyon TL. Rakamlar çok konuşuldu. '100-120 milyon borcu var' denildi. Ama mevcut borcumuz 74 milyon TL. Ama 1 ay sonra borcumuz artacak, çünkü faizlerle artacak. Mersinli iş adamlarına gidiyorsunuz destek yok. Mersin'den çıkma insanlar başka takımlara destek veriyor. Hangisi bize destek oluyor. İş adamları, Mersin'in havasını ve trafiğini kirleten, bu işlerden ciddi paralar kazanan şirketler nerede Bize destek olmanız lazım.

'KULÜP FESİH OLUYORDU'

Kulübün fesih olma aşamasına geldiğini açıklayan Yüksel, sözlerini şöyle sürdürdü Bürokrat olduğum için söylemiyorum, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve Kulüp Başkanı Hüseyin Çalışkan olmasaydı bu kulüp kayyuma falan kalmıyordu, kulüp fesih oluyordu.

Yani şu an Mersin İdmanyurdu diye bir kulüp yoktu. Kayyum sadece şirketleşmelerde olur. Kulüpseniz ve iki kez olağanüstü genel kurul toplantısı yapmanıza rağmen hiç bir gerekçe yokken toplanamıyorsanız, yönetim oluşturamıyorsanız fesih olursunuz. Bir yönetim listesi çıktı. Bir bakın listeye, orada üye olan yok. Kulüp şu anda maçlara çıkabildiyse Kocamaz ve Çalışkan'ın atağıyla oldu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin İdmanyurdu Futbol Şube Sorumlusu Yüksel Kulübün Borcu 74 Milyon Tl - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement