Mersin'in iki ilçesinde daha kar yağışı nedeniyle eğitime ara verildi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Mersin'in iki ilçesinde daha kar yağışı nedeniyle eğitime ara verildi

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Mersin\'in iki ilçesinde daha kar yağışı nedeniyle eğitime ara verildi
 Güncelleme: 

Mersin'in Erdemli ve Mut ilçelerinde, etkili olan kar yağışı nedeniyle bazı ilkokul ve ortaokullarda eğitime ara verildi.

Mersin'in Erdemli ve Mut ilçelerinde, etkili olan kar yağışı nedeniyle bazı ilkokul ve ortaokullarda eğitime ara verildi.

Erdemli Kaymakamlığından yapılan açıklamada, olumsuz hava koşulları nedeniyle kırsal kesimdeki Karayakup, Dağlı, Kösbucağı, Çamlı, Çerçili, Koramşalı, Aslanlı, Sarıkaya, Sorgun, Güzeloluk ile Şehit Ali İhsan Öger ilk ve ortaokullarında bugün ve yarın eğitim yapılmayacağı belirtildi.

Mut İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de yüksek rakımdaki Ere Dağpazarı İlk ve Ortaokulu'nda eğitime ara verildiğini bildirdi.

Gülnar ilçesinde Büyükeceli İlkokul ve Ortaokulu haricindeki tüm eğitim kurumlarında, Silifke ilçesinde de 3 mahalledeki ilk ve ortaokullarda kar nedeniyle eğitime ara verilmişti.

Kaynak: AA