Meslektaşı Olan Nişanlısını Öldüren Polise Müebbet Hapis Cezası Verildi - Son Dakika
Güncel

Meslektaşı Olan Nişanlısını Öldüren Polise Müebbet Hapis Cezası Verildi

Meslektaşı Olan Nişanlısını Öldüren Polise Müebbet Hapis Cezası Verildi

Manisa'da evli olduğunu gizleyerek nişanlandığı kendisi gibi polis olan Gülay Memiş'i çıkan tartışmada vurup öldüren tutuklu sanık Beytullah Türkyılmaz'a müebbet hapis cezası verildi.

14.01.2016 19:02  Güncelleme: 21:11

Manisa 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi Manisa'da evli olduğunu gizleyerek nişanlandığı kendisi gibi polis memuru olan 38 yaşındaki Gülay Memiş'i çıkan tartışmada ensesinden tabancayla vurup öldüren tutuklu sanık Beytullah Türkyılmaz'a müebbet hapis cezası verdi. Sanığa ceza indirimi uygulanmamasını Kadın Cinayetlerini Önleyeceğiz Platformu memnuniyetle karşıladı.

DURUŞMAYA POLİS BABASI DA KATILDI

Manisa 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın karar duruşmasına, kasten adam öldürme suçundan ömür boyu hapis cezasına çarptırılması istenen tutuklu sanık Beytullah Türkyılmaz ve Gülay Memiş'in emekli polis olan babası Ali İhsan Memiş, annesi Hatice Memiş, oğlu Mehmet Biçiçi ile erkek kardeşi Yasin Memiş de katıldı.

DURUŞMAYA KADIN CİNAYETLERİNİ DURDURACAĞIZ PLATFORMU DA KATILDI

Sanık Türkyılmaz'ın avukat Nuri Türkan ile Gülay Memiş'in ailesinin avukatı İshak İmam'ın da hazır bulunduğu duruşmayı, Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu üyesi kadınlar da izledi.

AİLEDEN ÖZÜR DİLEDİ

Sanık Beytullah Türkyılmaz, duruşmada iki sayfalık savunmasını okudu. Gülay Memiş'in ailesinden özür dileyen Türkyılmaz, "En temel hak insanın yaşam hakkıdır. Bu yaşam hakkı ne olursa olsun kimsenin elinden alınamaz. Ben bir hata işledim. Bu hatamı da biliyorum. Ailesinden özür diliyorum. Maddi ve manevi olarak her zaman Gülay Memiş'in ailesinin yanındayım. Ben Gülay'ı çok sevmiştim" dedi.

CEZA İNDİRİMİ UYGULANMADI

Türkyılmaz'ın avukatı Nuri Türkan, sanığının iyi hal indiriminden yararlanması talebinde buldu. Son savunmaların yapılmasının ardından hakim karar için 15 dakikalık ara verdi. Aranın ardından tutuklu sanık Beytullah Türkyılmaz, ceza indirim talepleri reddedilerek ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

KADIN CİNAYETLERİNİ DURDURACAĞIZ PLATFORMU KARARI MEMNUNİYETLE KARŞILADI

Duruşma öncesi yaptıkları basın açıklamasında sanığa ceza indirimi uygulanmamasını isteyen Kadın Cinayetlerini Önleyeceğiz Platformu üyeleri de kararı memnuniyetle karşıladı.

ENSESİNDEN VURMUŞTU

İzmir'de görevli olan Beytullah Türkyılmaz, evli olduğunu gizleyerek Manisa Trafik Tescil Müdürlüğü'nde görevli polis memuru bir çocuk annesi Gülay Memiş ile nişanlanmıştı. Geçen 28 Ağustos gecesi, Gülay Memiş'in Manisa'daki evinde ikili arasında çıkan tartışmada, Türkyılmaz, tabancayla ensesine ateş ederek öldürmüştü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Meslektaşı Olan Nişanlısını Öldüren Polise Müebbet Hapis Cezası Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • emre34: Karısı evli olduğunu gizleyip bir başka erkekle nişan yapsaydi ?? 16 2 Yanıtla
  • Tuna: Birincisi evli olduğunu gizleyip kandırmışsın(çünkü; dinimiz İslam da bizi aldatan bizden değildir hadisi mevcut) ikincisi; öldürme sebebin de evli olduğunun ortaya çıkması ise, kısasa kısas uygulanmalıdır 10 2 Yanıtla
  • İLAHİ ADALET: KIYAMET ÇOCUKLARININ ALAMETLERİ. Hangi İdoloji işinize yarıyorsa onda üstatsınız, Hangi zalim kemik veriyorsa ona uşaksınız, Bazen faşist Irkçı, Bazen Sendromik İslam, Bazende papazsınız, Mazlumdan yana görünüp zalimden betersiniz, İlahi ve Uğrevi hakikatlerden çok uzaksınız, Mazlumun kanıyla yıkanmayı seversiniz, İnsanı öldürmekle yetinmez yerlerde sürüklemyi seversiniz, Cesetleri sokaklarda bırakır kimseye elletmezsiniz, Mal, can, namus, mahremiyet, hak hukuk tanımazsınız, Size dur diyenlerin 1 1 Yanıtla

Advertisement