Meslekten İhraç Edilen Hakim Karaçöl, Kütahya'da Gözaltına Alındı (2) - Son Dakika
Güncel

Meslekten İhraç Edilen Hakim Karaçöl, Kütahya'da Gözaltına Alındı (2)

Meslekten İhraç Edilen Hakim Karaçöl, Kütahya\'da Gözaltına Alındı (2)

Eski HAKİM SÜLEYMAN KARAÇÖL, İSTANBUL'A GÖTÜRÜLDÜ Hakkında çıkartılan yakalama kararı nedeniyle Kütahya'da gözaltına alınan eski hakim Süleyman Karaçöl, Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'nde yapılan işlemlerinin ardından sağlık raporu için polisler tarafından Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

12.09.2015 16:17

Eski HAKİM SÜLEYMAN KARAÇÖL, İSTANBUL'A GÖTÜRÜLDÜ

Hakkında çıkartılan yakalama kararı nedeniyle Kütahya'da gözaltına alınan eski hakim Süleyman Karaçöl, Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'nde yapılan işlemlerinin ardından sağlık raporu için polisler tarafından Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Karaçöl, basın mensuplarına el sallayarak "Vatan sağolsun, vatan" dedi. Karaçöl bir gazetecinin 'Neden gözaltına alındınız?' sorusuna gülerek "Siz biliyorsunuz. Görüşeceğiz" yanıtını verdi. Süleyman Karaçöl daha sonra polisler tarafından ekip aracına bindirilerek İstanbul'a götürüldü.

Kütahya Emniyet Müdürlüğü'ne kucağında çocuğuyla birlikte eşi Süleyman Karaçöl'ü görmeye gelen Emine Karaçöl gazetecilere "Bir şey diyemem herkes biliyor ne olduğunu. Hiç kimseye hiçbir şey söylemiyorum" dedi.

TUTUKLADIĞI POLİS AMİRİ GÖZALTINA ALDI

Süleyman Karaçöl'ün dün Kütahya'da daha önceden Ergenekon davasında İstanbul'da tutuklama kararı verdiği Emniyet Amiri Servet Kaynak tarafından gözaltına alındığı belirtildi.

Kütahya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'nde görevli emniyet amiri Servet Kaynak hakkında İstanbul'da Ergenekon Davası'nda soruşturma açıldığı ve o tarihte İstanbul'da görev yapan hakim Süleyman Karaçöl tarafından da tutuklama kararı verildiği öğrenildi. Emniyet Amiri Kaynak'ın 32 ay cezaevinde tutuklu kaldıktan sonra tahliye edildiği ve ardından hakim Karaçöl gibi kendisinin de İstanbul'dan Kütahya'ya tayinin çıktığı kaydedildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Meslekten İhraç Edilen Hakim Karaçöl, Kütahya'da Gözaltına Alındı (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement