Metehan Demir, Kendi Gazetesiyle Dalga Geçti - Son Dakika
Güncel

Metehan Demir, Kendi Gazetesiyle Dalga Geçti

PKK'lılarca basılarak kardeşi kaçırılan Ali Elbey'in Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın bacanağı olduğunu ileri süren haber medya ve siyaset kulislerini karıştırdı.

14.07.2013 19:15  Güncelleme: 19:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hürriyet Gazetesi'nin internet sitesinde yayınlanan bir haber gündeme oturdu. Hakkkari 'nin Çukurca ilçesinde kalekol inşaatının müteahhitliğini yapanAli Elbey, inşaat PKK'lılarca basılarak kaçırıldı. Hürriyet'te yer alan haberde ise Ali Elbey'in Bülent Arınç'ın bacanağı olduğunu ileri sürüldü. Ancak haber Arınç'tan önce gazetenin Ankara temsilcisi Metehan Demir tarafından yalanlandı.

Hürriyet'in haberinde, "Arınç'ın eşi Münevver Arınç 'ın kız kardeşiyle evli olduğu iddia edilen Ali Elbey, inşaat şantiyesinden kısa süreliğine ayrıldığı sırada, yaklaşık 10 kişi oldukları öğrenilen silahlı teröristler, şantiyeyi bastı" denildi.

METEHAN DEMİR GAZETESİYLE DALGA GEÇTİ

Hürriyet'in Ankara Temsilcisi Metehan Demir ise twitter'da attığı mesajla gazetesiyle resmen dalga geçti. Demir, "PKK 'nın Bülent Arınç 'ın da bacanağını kaçırdı haberleri var. Herhalde adamın aziz ruhu kaçırıldı. Çünkü tek bacanağı var o da 10 yıl önce öldü" diye yazdı.

Metehan Demir, Kendi Gazetesiyle Dalga Geçti
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Metehan Demir, Kendi Gazetesiyle Dalga Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement