Meteorolojiden Kuvvetli Yağış ve Rüzgar Uyarısı - Son Dakika
Güncel

Meteorolojiden Kuvvetli Yağış ve Rüzgar Uyarısı

Meteorolojiden Kuvvetli Yağış ve Rüzgar Uyarısı

Mugˆla geneli ile Antalya'nın dogˆu ilc¸elerinde kuvvetli, yer yer c¸ok kuvvetli yağış bekleniyor Gu¨ney ve gu¨neybatıdan kuvvetli esecek ru¨zgar nedeniyle muhtemel karbonmonoksit zehirlenmelerine karşı dikkatli olunması istendi.

09.02.2015 09:15

Mugˆla geneli ile Antalya'nın dogˆu ilc¸elerinde kuvvetli, yer yer c¸ok kuvvetli yağış beklendiği bildirildi.

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Antalya Bölgesel Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan yazılı açıklamaya göre, bölgede parc¸alı bulutlu, sagˆanak ve go¨k gu¨ru¨ltu¨lu¨ sagˆanak yagˆıs¸lı havanın etkili olması bekleniyor.

Yagˆıs¸lar, Mugˆla geneli ile Antalya'nın dogˆu ilc¸elerinde ( Alanya, Gazipas¸a, I·bradı, Akseki ve Gu¨ndogˆmus¸) kuvvetli ve yer yer c¸ok kuvvetli olacak. Hava sıcaklığı 2 ila 4 derece azalacak. Rüzgar, gu¨ney ve gu¨neybatıdan orta kuvvette, yer yer kuvvetlice esecek.

Denizlerde de fırtınamsı ru¨zgar bekleniyor. Ru¨zgar, Bodrum-Kas¸ arasında batı ve gu¨neybatıdan 3 ila 5, ac¸ıklarında 6 ila 7, Kas¸- Anamur arasında gu¨neybatıdan 5 ila 7 kuvvetinde esecek.

Yetkililer, gu¨ney ve gu¨neybatıdan kuvvetli esecek ru¨zgar nedeniyle vatandaşların karbonmonoksit zehirlenmelerine kars¸ı dikkatli olmasını istedi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Meteorolojiden Kuvvetli Yağış ve Rüzgar Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement