Metin Hara, Muğlalılara Düşünce Gücünü Anlatacak - Son Dakika
Güncel

Metin Hara, Muğlalılara Düşünce Gücünü Anlatacak

Metin Hara, Muğlalılara Düşünce Gücünü Anlatacak

Yazdığı kitaplar ile binlerce kişiye ulaşan yazar Metin Hara, "Düşünce Gücünü Aktive Etmek" konferansı ile 16 Haziran'da Muğlalılarla buluşacak.

11.05.2019 13:42

Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde verdiği eğitimler büyük ilgi gören Hara, katılımcılara düşünce güçlerini nasıl aktif hale getirecekleri konusunda bilgiler verecek.

En Çok Satan Yazarlar Arasında Yer Aldı

Binlerce kişinin sağlığına kavuşması için tedavisine yardımcı olan ve 'tıbben imkansız' olacak sonuçlar elde ederek tıp dünyasında yankı uyandıran Metin Hara, halen daha yaptığı konferanslar aracılığı ile binlerce insanın yaşamına dokunmaya devam ediyor. 2014 yılında "Aşkın İstilası" serisinin ilk kitabı "Yol" ile 3 ayda 100 binin üzerinde satışa ulaşarak kitabı en çok satan yazarlar arasında yer aldı.

Düşünce Gücünü Aktif Et

Katılımcılara farklı uygulama ve düşünce gücünü aktif etmek konularında eğitim verecek olan Metin Hara, 16 Haziran Pazar günü saat 20.30'da Bodrum, Nurol Kültür Merkezinde eğitimi almak isteyenler ile bir araya gelecek. Eğitimlerinde kullandığı sıra dışı teknikler ile büyük beğeni toplayan ve konferansının biletleri günler öncesinden biten Metin Hara'nın vereceği eğitimin biletlerine Biletix ve İmge Kitapevi aracılığı ile ulaşılabilir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Metin Hara, Muğlalılara Düşünce Gücünü Anlatacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement