Bolu'da TEM otoyolu'nda sürücünün hakimiyetini kaybettiği toz çimento yüklü silobaz tanker, metrelerce sürüklendikten sonra şarampole yuvarlandı. Kazada araç sürücüsü Mustafa Şahin yaralandı.
Kaza, sabah saat 09.30 sıralarında TEM Otoyolu Çaydurt turnikeleri girişinde meydana geldi. Bolu yönünden gelip TEM Otoyolu İstanbul istikametine giriş yapan Mustafa Şahin idaresindeki 34 JK 4510 plakalı toz çimento yüklü silobaz tanker, turnikeleri geçtikten yaklaşık bir kilometre sonra viraja hızlı girince sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu demir bariyerler ve beton aydınlatma direğine çarpıp metrelerce sürüklendikten sonra şarampole yuvarlandı. Taklalar atan silobaz tanker hurdaya dönerken araç sürücüsü Mustafa Şahin yaralandı.
Kazayı gören sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil ve polis ekibi sevk edildi. Yaralanan Şahin, sağlık ekibi tarafından araçtan çıkarılırken 112 Acil ambulansıyla kaldırıldığı İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Köroğlu Ünitesi'nde tedavi altına alındı. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı. - Bolu
Son Dakika › Güncel › Metrelerce Sürüklenen Tanker Şarampole Yuvarlandı - Son Dakika
Sizin düşünceleriniz neler ?