Metro kullanan İstanbullular dikkat! Taksim ve Şişhane metro durakları kapatıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Metro kullanan İstanbullular dikkat! Taksim ve Şişhane metro durakları kapatıldı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
 Güncelleme: 

Metro İstanbul tarafından yapılan açıklamaya göre saat 15.00 itibarıyla Şişhane ve Taksim istasyonlarında metro durmayacak. Ayrıca F1 Taksim-Kabataş füniküler hattı da işletmeye kapalı olacak.

İBB, İstanbul Valiliği kararıyla saat 15.00'ten sonra M2 Yenikapı- Hacıosman metro hattının Şişhane ve Taksim istasyonları ile F1 Taksim- Kabataş füniküler hattının işletmeye kapalı olacağını duyurdu.

2 DURAK VE FÜNİKÜLER HATTI KAPALI OLACAK

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin açıklaması şu şekilde: "İstanbul Valiliği kararı gereği saat 15.00 itibarıyla M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattımızın Şişhane ve Taksim istasyonları ile F1 Taksim-Kabataş Füniküler Hattımız işletmeye kapalı olacaktır. Şişhane ve Taksim istasyonlarımızda araçlarımız durmayacaktır."

Yapılan paylaşım şu şekilde:

İstanbullular dikkat! Saat 15.00 itibarıyla Taksim ve Şişhane metro durakları kapalı olacak