MHP'li Türkeş: Başbakan'ın Makyavelizm Meraklısı Olduğunu Biliyorduk - Son Dakika
Güncel

MHP'li Türkeş: Başbakan'ın Makyavelizm Meraklısı Olduğunu Biliyorduk

MHP\'li Türkeş: Başbakan\'ın Makyavelizm Meraklısı Olduğunu Biliyorduk

MHP Genel Başkan Yardımcısı, Ankara Milletvekili Yıldırım Tuğrul Türkeş, "Başbakan'ın Makyavelizm meraklısı olduğunu, amacı için her aracı mubah saydığını biliyorduk" derken, yalanı ve tezgahı meşrulaştıran tutumun kabul edilemeyeceğini...

17.06.2013 12:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Genel Başkan Yardımcısı, Ankara Milletvekili Yıldırım Tuğrul Türkeş, "Başbakan'ın Makyavelizm meraklısı olduğunu, amacı için her aracı mubah saydığını biliyorduk" derken, yalanı ve tezgahı meşrulaştıran tutumun kabul edilemeyeceğini vurguladı MHP Genel Başkan Yardımcısı, Ankara Milletvekili Yıldırım Tuğrul Türkeş, "Başbakan'ın Makyavelizm meraklısı olduğunu, amacı için her aracı mubah saydığını biliyorduk" derken, yalanı ve tezgahı meşrulaştıran tutumun kabul edilemeyeceğini vurguladı.

MHP'li Türkeş yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti'nin Ankara ve İstanbul mitinglerinde açılan üç hilalli MHP bayrakları ve orada verilen bazı mesajlara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Türkeş, "Bir yandan Taksim'deki bebek katili posterlerine atıf yapacak ve onları eleştireceksin (ki bu tavır son derece isabetlidir) diğer yandan ise söz konusu alçakla alenen müzakere edecek ve pazarlık masasına oturacaksın. Bir yandan basındaki azılı militanlarına Gezi Parkı hadiselerini "MHP kökenli polislerin kışkırttığını' yazdıracaksın, diğer yandan ise mitinglerinde ön kısımlarda kiralık ahmaklara MHP bayrakları açtıracaksın. Bir yandan MHP'yi -kimliği ve tabanıyla- "faşist' diye yaftalayacak ve destekçilerimize hakaret edeceksin, diğer yandan ise "Mehapeli kardeşlerim bizimle' diyerek iğrenç bir manipülasyon teşebbüsünde bulunacaksın" dedi.

-"CENAB-I ALLAH, BAŞBAKAN'A MİLLİYETÇİNİN SABRININ TÜKENDİĞİ GÜNÜ GÖSTERMESİN"-

"Başbakan'ın makyavelizm meraklısı olduğunu, amacı için her aracı mubah saydığını biliyorduk" ifadesini kullanan Türkeş, şunları kaydetti:

"Fakat iktidarına sarılmak uğruna böylesi devasa çelişkilerini, böylesi derin bir zihin bulanıklığını bu denli açık biçimde ortaya dökeceğini öngöremez ve düşünemezdik. Yalanı ve tezgahı meşrulaştıran bu tutum kabul edilemezdir.

Anlaşılan odur ki, AKP'nin yönetici kadrosu MHP'nin ne ifade ettiğini idrak edememiştir. MHP ve Üç Hilal üzerinden siyaset devşirmeden önce iki kez düşüneceksiniz. Üç Hilal demek, Başbuğ Alparslan Türkeş demektir. Üç Hilal demek, şehit kanlarıyla sulanmış bir kutsal demektir. Üç Hilal, merhum Başbuğ ve arkadaşlarının uğruna sayısız çile çektikleri bir davanın sancağıdır. Üç Hilal demek, Dursun Önkuzu, Yusuf İmamoğlu ve Halil Esendağ demektir. O bayrak şereften ve haysiyetten yoksunların ellerinde kirletilemez ve kirlettirilemez. Şayet bu yapılıyorsa da, bu işin sorumluları elbet bir gün kaçınılmaz neticelerine katlanırlar.

AKP'nin siyasi ahlaksızlığı bir "ilke' şeklinde benimsediği ve MHP üzerinden kirli emeller güttüğü bu günlerde Merhum Başbuğ'un "solun ihanet derecesine varan davranışları karşısında, sağ ile olan kavgamızı erteledik' sözlerini hatırlamaktan kendimizi alamıyoruz. Sayın Başbakan'ın her defasında "sabrımız tükeniyor' ifadesine büyük bir gönüllülük ile başvurduğu herkesin malümudur. Cenab-ı Allah, Sayın Başbakan'a milliyetçinin sabrının tükendiği günü göstermesin." - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel MHP'li Türkeş: Başbakan'ın Makyavelizm Meraklısı Olduğunu Biliyorduk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement