Midyat'ta Lazerli Epilasyon Devri - Son Dakika
Güncel

Midyat'ta Lazerli Epilasyon Devri

Midyat\'ta Lazerli Epilasyon Devri

Mardin'in Midyat İlçesi'nde yeni açılan lazerli epilasyon merkezi, Midyatlı kadın ve erkeklere hizmet vermeye başladı.

07.12.2011 15:29

Mardin'in Midyat İlçesi'nde yeni açılan lazerli epilasyon merkezi, Midyatlı kadın ve erkeklere hizmet vermeye başladı. Ankaralı Uzman Estetisyen Damla Öztürk, Midyatlı kadın ve erkeklere, cilt ve yüz bakımı için hizmet vermeye hazır olduklarını söyledi.

Midyat'ta son yıllarda kadın ve erkeklerin cilt bakımı ve güzelliğe verdiği önemin artmasından sonra yatırımcılar da bu sektörde yeni bakım merkezleri açmaya başladı. Son olarak kadın girişimci Menci Gümüş, tarafından 200 bin lira harcanarak açılan cilt ve bakım merkezinde, müşterilere son tekonolojik cihazlarla hizmet veriliyor.

Midyatlı kadınlar kadar erkeklerin de cilt bakımına önem verdiğini belirten işletme sahibi Menci Gümüş, kadın ve erkeklerin bu talebi karşısında böyle bir merkezi hizmete açtıklarını belirtti. Gümüş, Alexandrite lazer sistemiyle istenmeyen tüylere kesin çözüm getiriyoruz. Midyat'ta ilk defa lazer epilasyon yapılıyor olması bayanları ve erkekleri şaşırtıyor. Midyat halkı hizmetin en iyisine layıktır. Biz de yaptığımız güzel hizmetlerle onlara layık olmaya çalışacağız dedi.

Hizmete giren Lazer Epilasyon Merkezi'nde çalışmak için Ankara'dan Midyat'a geldiğini belirten Uzman Estetiysen Damla Öztürk ise, Midyatlılar'ın epilasyon konusunda şanslı olduklarını söyledi. İstenmeyen tüy sorunu olan kadın ve erkeklerin 4-6 seanstan sonra çok iyi sonuç aldıklarını ifade ederek, Bayan ve erkek estetiğinde en fazla ilgi gören konuların başında istenmeyen tüylerden kurtulma isteği gelmektedir. Bu da onları lazer epilasyona yöneltmektedir. Midyat'taki erkeklerin epilasyon yaptırma istekleri çok fazla ancak metroseksüel olarak görünmekten çekiniyorlar. Önceden istenmeyen tüyler ağda ile alınırdı, bu merkez sayesinde artık ağda ile tüyleri alma tarih oldu. Ense, boyun, sırt, göğüs, elmacık kemiği, kaş arası, ellerin üstündeki tüyler ve batıklar, omuz ve göğüs bölgelerindeki tüylerinden şikayetçi olan Midyat'taki kadın ve erkekler lazer epilasyon yöntemine büyük ilgi gösteriyorlar diye konuştu.

Önceleri epilasyon hizmetinin Midyat'ta bulunmayışı nedeniyle İzmir'e gittiğini anlatan Belman Yaman adlı kadın da, Bu merkezin hizmete açılmasıyla birlikte artık uzun seyahatler yapmama gerek kalmadı. Büyük şehirlerde bulunan merkezlerden hiçbir farkı olmayan bu merkezin açılması Midyat'taki bayan ve erkekler için büyük bir şans dedi.

Midyat'taki her kadının cilt bakımı ve epilasyon hizmetleri için şehir dışına çıkma şansı bulamadığını anlatan Sultan Fidan ise, bu merkezin Midyat'ta açılmasından dolayı her kadının artık güzel görünebilme şansının eşit olmasından duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Özel bakımlarını yaptırırken çok ciddi sorunlar yaşadıklarını açıklayan Murat Başar adlı erkek müşteri de, Bu merkeze başvuru yaptığım sırada lazer epilasyon hizmetinin bir kadın tarafından verildiğini öğrenince, önce çok çekindim, ama daha sonra alıştım ve şuan çok memnunum. Tüm Midyatlı erkeklere bu merkeze gelip bakım yaptırmalarını tavsiye edebilirim dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Midyat'ta Lazerli Epilasyon Devri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement