Mihraç Ural Tehditler Savurdu - Son Dakika
Güncel

Mihraç Ural Tehditler Savurdu

Mihraç Ural Tehditler Savurdu

Hatay'da onlarca insanın ölümüne yol açan kanlı saldırının şüphelisi Mihraç Ural Türkiye'yi açık açık tehdit etti.

16.05.2013 16:03  Güncelleme: 17:41

Hatay Reyhanlı'da 52 vatandaşın ölümüyle sonuçlanan kanlı saldırının faili ve Suriye devlet Başkanı Beş'ar Esad'ın sağ kolu olarak bilinen Mihraç Ural, yerel ve ulusal basın yayın organlarıyla propaganda yapmaya devam ediyor.

THKP-C'li Mihraç Ural, Türkiye'da bazı basın kuruluşlarına yaptığı açıklamada Reyhanlı saldırısını kendisinin planlamadığı söylese de Avustralya'da yayın yapmakta olan SBS Radyo'ya yaptığı konuşmada Türkiye'ye tehditler savurdu.

SALDIRILAR DEVAM EDECEK

Türkiyede Reyhanlı'da meydana gelen patlamaların ardından, doğrudan isim verilmese de, sorumlu olarak Mihraç Ural'ın içinde bulunduğu Mukaveme Suriye örgütüne işaret edilmişti. Ural, Avustralya'da yayın yapmakta olan SBS Türkçe Programına konuştu. Ural konuşmasında Türk Dış Politikasının böyle devam etmesi durumunda benzer saldırıların devam edeceğini söyledi.

TÜRKİYE CEHENNEME DÖNER

Türkiye'de saldırıların devam edeceğini belirten Reyhanlı saldırısının şüphelisi Ural, "Türkiye cehennme dönecek" dedi. Ural'ın bu değerlendirmeleri akla Suriye Barış Konferansı öncesi gerginlik politikaları ile Türkiye'nin Esed'li bir geçişe ikna edilmesi için baskı mı kuruluyor sorusunu akıllara getirdi. Ural radyo programının özellikle 11. dakikasından sonra Türkiye'nin açıkça hedef olduğunu ifade ederken, Esed'i bir demokrasi kahramını olarak taktim etti.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Mihraç Ural Tehditler Savurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement