Milletvekili Adayı Canbey, Sanayi Esnafını Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Milletvekili Adayı Canbey, Sanayi Esnafını Ziyaret Etti

AK Parti Balıkesir milletvekili adayı Mustafa Canbey, "İnşallah milletimiz, önümüzdeki dönemde bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da Cumhurbaşkanımıza sahip çıkmaya devam edecek.

04.06.2018 21:03

AK Parti Balıkesir milletvekili adayı Mustafa Canbey, "İnşallah milletimiz, önümüzdeki dönemde bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da Cumhurbaşkanımıza sahip çıkmaya devam edecek." dedi.

Canbey, 24 Haziran'da Cumhurbaşkanı Seçimi ile birlikte yapılacak 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi çalışmaları kapsamında Edremit Küçük Sanayi Sitesini ziyaret etti.

Ziyaretlerine AK Parti Edremit ilçe Başkanı Metin Örkçü'nün eşlik ettiği Canbey, sanayi sitesi esnafının taleplerini dinledi ve yeni dönem hedeflerini anlattı.

Türkiye'de her şeyin 24 Haziran seçimlerinden sonra daha iyi olacağını dile getiren Canbey, bir demir atölyesini ziyaretinde, körükte demir kızdırdı.

Canbey, ziyaretlerinde gazetecilere yaptığı açıklamada da seçimlerde halkın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkarak, seçimlerde AK Parti'nin şahlanacağını belirtti.

AK Parti'ye her yerde desteğin olduğunu gördüklerini ifade eden Canbey, "İnşallah milletimiz, önümüzdeki dönemde, bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonrada Cumhurbaşkanımıza sahip çıkmaya devam edecek." dedi.

Milletvekili Adayı Canbey, Sanayi Esnafını Ziyaret Etti
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Milletvekili Adayı Canbey, Sanayi Esnafını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement