Milletvekili Avni Doğan: Kılıçdaroğlu Operasyonla Geldi, Operasyonla Gidecek - Son Dakika
Güncel

Milletvekili Avni Doğan: Kılıçdaroğlu Operasyonla Geldi, Operasyonla Gidecek

Milletvekili Avni Doğan: Kılıçdaroğlu Operasyonla Geldi, Operasyonla Gidecek

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Avni Doğan, "Kılıçdaroğlu Operasyonla Geldi, Operasyonla Gidecek" İddiasında Bulundu.

22.01.2011 00:01

'BİZ onları fişliyoruz' ve 'Bu seçim AK Parti ile derin devlet arasında bir seçim' sözleriyle gündeme gelen AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Avni Doğan, "Kılıçdaroğlu operasyonla geldi, operasyonla gidecek" iddiasında bulundu.

Kahramanmaraş'ta 16 Şubat 2010'da Karacasu Belde Belediye başkanlığı seçim çalışması sırasında '40 yıldır onlar fişliyordu şimdi biz onları fişliyoruz' sözleri nedeniyle partiden 4 ay geçici ihraç cezası alan, geçtiğimiz günlerde de önümüzdeki genel milletvekilliği seçimlerinin AK Parti ile derin devlet arasında geçeceğini ileri süren Avni Doğan, dün akşam memleketi Elbistan İlçesi'nde partililerle yemekte bir araya geldi. Burada bir konuşma yapan Avni Doğan, AK Parti'nin yüzde 50 oyla tekrar iktidara geleceğini iddia etti. CHP veya MHP'nin baraj altında kalacağını da savunan Doğan, "Baraj altında kalan parti genel başkan arayacak. Yağmurla gelen rüzgarla gider, yağmurla gelen doluyla gider. Kılıçdaroğlu yağmurla geldi doluyla gidecek, manşetle geldi manşetle gidecek, operasyonla geldi operasyonla gidecek." dedi

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Milletvekili Avni Doğan: Kılıçdaroğlu Operasyonla Geldi, Operasyonla Gidecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement