MHP Gaziantep Milletvekili Muhittin Taşdoğan'dan iki "pitbull"un saldırdığı çocuğun yakınlarına ziyaret - Son Dakika
Güncel

MHP Gaziantep Milletvekili Muhittin Taşdoğan'dan iki "pitbull"un saldırdığı çocuğun yakınlarına ziyaret

MHP Gaziantep Milletvekili Muhittin Taşdoğan\'dan iki "pitbull"un saldırdığı çocuğun yakınlarına ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan, iki pitbull cinsi köpeğin saldırısı sonucunda yaralanan 4 yaşındaki Asiye Ateş ve ailesini hastanede ziyaret etti.

24.12.2021 15:46  Güncelleme: 18:43

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan, iki pitbull cinsi köpeğin saldırısı sonucunda yaralanan 4 yaşındaki Asiye Ateş ve ailesini hastanede ziyaret etti.

Hastane ziyareti sırasında aileden ve doktorlardan bilgi alan Taşdoğan, konunun hukuki ve idari anlamda yakın takipçisi olduklarını ifade etti.

Küçük kızın bir an önce sağlığına kavuşmasını arzuladıklarını anlatan Taşdoğan, şunları kaydetti:

"Asiye kızımızın sağlık durumunun iyiye gittiği bilgisini aldık. Ailesine ve kendisine geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Doktorlarından da aldığımız bilgiler neticesinde yaklaşık 10 günlük tedavi sürecinin önemli olduğu ve kritik günler olacağını öğrendim. İnşallah kızımız sağlığına kavuşacaktır. Konuyla ilgili olarak devam eden hukuki ve idari anlamda yürütülen çalışmaların yakın takipçisi olacağımızı da ifade etmek istiyorum."

Önceki gün Şahinbey ilçesi Beştepe Mahallesinde 2 pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğrayan 4 yaşındaki Asiye Ateş, ağır yaralanmıştı. Olayla ilgili 6 kişi gözaltına alınmış, zanlılardan 3'ü tutuklanmıştı. Saldırgan köpekler ise Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğünce, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağı ve Rehabilitasyon Merkezine teslim edilmişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel MHP Gaziantep Milletvekili Muhittin Taşdoğan'dan iki 'pitbull'un saldırdığı çocuğun yakınlarına ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement