Milletvekili Tunç Öğrencilere Tablet Bilgisayar Dağıttı - Son Dakika
Güncel

Milletvekili Tunç Öğrencilere Tablet Bilgisayar Dağıttı

Milletvekili Tunç Öğrencilere Tablet Bilgisayar Dağıttı

Yılmaz Tunç ile AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Dr. Seyfettin Kalay, Fatih Projesi kapsamında Bartın Köksal Toptan Lisesinde düzenlenen Tablet Bilgisayar dağıtım törenine katıldı.

20.02.2014 15:14

AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Sözcüsü Yılmaz Tunç ile AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Dr. Seyfettin Kalay, Fatih Projesi kapsamında Bartın Köksal Toptan Lisesinde düzenlenen Tablet Bilgisayar dağıtım törenine katıldı.

Köksal Toptan Lisesinde Bartın Valisi Ali Çınar ve il protokolü ile birlikte öğrencilere tablet bilgisayar dağıtan AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç; "Bizim zamanımızda bırakın bilgisayar bulmayı öğrenci ve veliler kitap bulabilmek için kırtasiye önlerinde kuyruklarda beklerdi, şimdi sınıflarda akıllı tahtalar, bilgisayarlar var. 11 yıldan bu yana ders kitaplarınızı masaların üzerine ücretsiz olarak koyduk, şimdi de tablet bilgisayarlar veriyoruz, bu proje sayesinde, teknoloji eğitimde çok daha etkin kullanılacak, çocuklarımız çağımızın gerektirdiği şekilde eğitim görecekler." dedi.

Şu an bütçede en büyük payın eğitime ayrıldığını ve çağdaş ülkeler seviyesine yükselmenin tek yolunun eğitimden geçtiğini belirten Milletvekili Tunç, "Bizler ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın içerisinde bulunduğumuz çağın ilerisinde en iyi koşullarda yetişmesini sağlamak için canla başla çalışıyoruz. Ülkemizin geleceği, huzur ve güvenliği için siz öğrencilerimizin iyi yetişmesi gerekiyor." Dedi.
Milletvekili Tunç, öğrencilere ne olmak istediklerini sorarak, "Bartın'ı temsil eden bir Milletvekili olarak şimdi sizlere hizmet ediyorum, ileride bizim yerimizde sizler olacaksınız, okullarınızı başarılı bir şekilde tamamlayıp, iyi mesleklere sahip olacaksınız ve içinizden Bartın'ı temsil edecek kişiler çıkacak." dedi

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Milletvekili Tunç Öğrencilere Tablet Bilgisayar Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement