Milli Savunma Bakanı Yılmaz, Nikah Şahitliği Yaptı - Son Dakika
Güncel

Milli Savunma Bakanı Yılmaz, Nikah Şahitliği Yaptı

Milli Savunma Bakanı Yılmaz, Nikah Şahitliği Yaptı

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'ün oğlunun düğün töreninde nikah şahitliği yaptı.

22.06.2013 00:16

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'ün oğlunun düğün töreninde nikah şahitliği yaptı.

Kayseri'de düzenlenen "Milli İradeye Saygı" mitinginin ardından karayolu ile Sivas'a gelen Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'ün oğlu Ahmet Ürgüp ve Edanur Bayram çiftinin düğün törenlerine katıldı. Bakan Yılmaz genç çiftin nikah şahitliğini yaparken çifte mutluluklar diledi. Genç çiftin diğer nikah şahitliklerini Sivas Valisi Zübeyir Kemelek, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Cumhuriyet Halk Partisi Sivas Milletvekili Malik Ecder Özdemir ve Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer yaptı.

Bakan Yılmaz daha sonra Esnaf ve Sanatkarlar Odası eski başkanlarından Ahat Türkmenoğlu'nun oğlunun düğün törenine katıldı. Bakan Yılmaz burada Fatih Türkmenoğlu ve Bahar Balcı çiftinin nikah şahitliğini yaptı. Genç çifte tavsiyelerde bulunan Bakan Yılmaz, "Allah hayırlı uğurlu etsin, Allah iki cihanda saadet versin. Birbirlerine yoldaş, arkadaş, sırdaş olsunlar diyorum çünkü uzun bir yola başladılar. Bu yolun hem kötü günleri var hem iyi günleri var. Ama birbirinizi severseniz, birbirinize danışırsanız, birbirinizle iyi günde de kötü günde de bir arada olursanız bütün engelleri aşarsınız. Genel şöyle derler küçük kusurları görmeyin derler büyük kusurları da unutun derler. Esasında severseniz kusurda görmezsiniz. Demek ki her şeyin başı sevgiden geçiyor. Mecnun'a sormuşlar Leyla o kadar güzel değil kara, kuru bir kız niye çok seversin oda demiş ki 'Siz ona benim gözümle bakın' aynı şeyi bizim Aşık Veysel söyler 'Güzelliğin on para etmez, bu bendeki aşk olmasa' dolayısıyla güzellik denen bir şey yok ama sevgi var severseniz her şey güzel bu kardeşlerimiz arasında sevgi artsın inşallah sevgi o kadar çok olur ki birbirlerinin sevgiden başka hiçbir şeyini görmezler" dedi.

Bakan Yılmaz nikah cüzdanına gelin hanıma takdim etti. Yılmaz daha sonra karayolu ile Sivas'tan ayrılarak Ankara'ya hareket etti. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Milli Savunma Bakanı Yılmaz, Nikah Şahitliği Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement