Milli Savunma Bakanı Yılmaz: Türkiye'nin Baas Partisi Vardır - Son Dakika
Güncel

Milli Savunma Bakanı Yılmaz: Türkiye'nin Baas Partisi Vardır

Milli Savunma Bakanı Yılmaz: Türkiye\'nin Baas Partisi Vardır

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Baas Partisi anlayışını eleştirerek, "Türkiye'nin bir Baas partisi vardır.

30.11.2014 16:56

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Baas Partisi anlayışını eleştirerek, " Türkiye'nin bir Baas partisi vardır. Doğuda da var, batıda da var. Allah bu Baas Partisi'ne fırsat vermesin. Bu coğrafyada halkına zulüm eden Baas Partisi zihniyetidir" dedi.

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde partisinin 5'inci olağan Kongresi'ne katıldı. Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen kongrede konuşan Bakan Yılmaz, Suriye ve Irak'ın Baas partileriyle birlikte en büyük zararı gördüğünü söyledi.   Bakan Yılmaz, Türkiye'de de Baas Partisi bulunduğunu öne sürerek, şöyle konuştu:

"Türkiye'nin bir Baas partisi vardır. Doğuda da var, batıda da var. Allah bu Baas Partisi'ne fırsat vermesin. Bu coğrafyada halkına zulüm eden Baas Partisi zihniyetidir. Bakın Irak'ta en büyük zararı Saddam'la beraber Baas Partisi verdi. Suriye'de en büyük zararı Baas Partisi verdi Esad'la beraber. Türkiye'de bugün istediğimiz yerde değilsek, en büyük zararı Türkiye'nin Baas partileri verdi."

Bakan Yılmaz, gazetecilerin bedelli askerlikle ilgili sorusuna ise "Bu konuda bir şey söylemiyorum" diyerek yanıtlamadı. Bakan Yılmaz, konuşmasının ardından Kaymakamlık ve belediyeyi ziyaret etti. - Şanlıurfa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Milli Savunma Bakanı Yılmaz: Türkiye'nin Baas Partisi Vardır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement