Milli Savunma Bakanlığı Yetkilileri Belediye Başkanı Pekmezci'yi Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Milli Savunma Bakanlığı Yetkilileri Belediye Başkanı Pekmezci'yi Ziyaret Etti

Milli Savunma Bakanlığı Yetkilileri Belediye Başkanı Pekmezci\'yi Ziyaret Etti

Milli Savunma Bakanlığı Tedarik Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Avcı ve Genel Müdür Yardımcısı Tuğgeneral Hakan Durmazpınar, Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci'ye ziyarette bulundular. Başkan Pekmezci, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek misafirlerini ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Misafirler ise Başkan Pekmezci'ye teşekkür ederek çalışmalarında başarı temennisinde bulundular. Ziyaretin ardından Genel Müdür Avcı ve Genel Müdür Yardımcısı Durmazpınar'a yöresel ürünler ve et entegre tesisleri hakkında bilgi verildi.

03.08.2023 07:53

Milli Savunma Bakanlığı Tedarik Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Avcı ve Genel Müdür Yardımcısı Tuğgeneral Hakan Durmazpınar, Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci'ye ziyarette bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Pekmezci misafirlerini Bayburt'ta ve belediyede ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduğunu söyleyerek çalışmalarında başarılar diledi.

Misafirleri ise Başkan Pekmezci'ye kendilerine gösterdiği ilgi ve misafirperverlikten dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarı temennisinde bulundular.

Ziyaretin ardından Genel Müdür Mehmet Avcı ve Genel Müdür Yardımcısı Tuğgeneral Hakan Durmazpınar'a Yöresel Ürünler ve Turşu Üretim Fabrikası ile kısa bir süre sonra faaliyete geçecek olan Sucuk Kavurma ve Pastırma Fabrikası Et Entegre Tesisini gezdirerek bilgi verdi. - BAYBURT

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Milli Savunma Bakanlığı Yetkilileri Belediye Başkanı Pekmezci'yi Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement